10 mozifilm, amit nem hagyhatsz ki februárban

Erősen folytatódik az idei év: Oscar-jelölt alkotások, sikerfilmek folytatásai, horrorok, milliók által várt animációs filmek, az év egyik leglátványosabbnak ígérkező produkciója és egy kőkemény thriller a februári mozipremierek között.

Februárban sem fognak unatkozni a moziba járók, választékból pedig lesz bőven minden korosztály számára. Végre a mozikban A Lego-kaland folytatása, mely 500 milliós összbevételével igen magasra tette a lécet 2017-ben, és egyúttal beindította a Lego-filmek sikersorozatát. De ha már az animációs filmeknél tartunk, ne feledkezzünk meg az Így neveld a sárkányodat 3.-ról sem, mely a sajtóvetítéseken már lenyűgözte a kritikusokat. Csak margóra említjük, hogy míg előbbi film 91, utóbbi 98 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

Ami a horrorokat illeti, a zsáner rajongóinak kötelező darabnak ígérkezik A csodagyerek, de ha nem érnétek be ennyi borzongással, februárban jön a Boldog halálnapot! 2.is. Két nagyon eltérő hangvételű és stílusú filmről van szó, érdemes lesz figyelni a premiernaptárat.

Napokon belül a mozikban Dobó Kata rendezői debütálása, a fergetegesnek (és a promóciós anyagok szerint az év legszexisebbnek) ígérkező vígjátéka, a Kölcsönlakás a hazai filmszakma krémjével.

Az Oscar-jelölt produkciók mezőnyéből A kedvenc (Emma Stone, Rachel Weisz), a Zöld könyv – Útmutató az élethez (Viggo Mortensen, Mahershala Ali) és az Alelnök (Christian Bale) ígérkezik kötelező programnak, ha pedig a nagy hidegben egy fagyos thrillerre vágynál, ne hagyd ki Az eltűnés sorrendjében remake-jét, a Dermesztő hajszát Liam Neesonnal a főszerepben.

Végül, de nem utolsó sorban februárban érkezik a mozikba az év egyik leglátványosabbnak ígérkező filmje, az Alita: A harc angyala című magna adaptáció Robert Rodriguez rendezésében James Cameron produceri közreműködésével.

Íme a top10-es lista előzetesekkel.

10. Alelnök

9. Kölcsönlakás

8. Dermesztő hajsza

7. Boldog halálnapot! 2.

6. Alita: A harc angyala

5. Zöld könyv – Útmutató az élethez

4. A kedvenc

3. Így neveld a sárkányodat 3.

2. A csodagyerek

1. A LEGO-kaland 2.

Forrás: https://www.mafab.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: