Fotó: dvsc.hu

Döntetlen sikerült

Debrecen, 2019. február 2. Cirino Danilao, a Honvéd (j) és Ihor Haritin, az FTC (b) játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Debreceni VSC – Újpest FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. február 2-án.

Sajnos csak döntetlen lett az eredmény.

Debreceni VSC – Újpest FC 0:0

 A fővárosi lila-fehérek ezzel sorozatban ötödik mérkőzésükön maradtak veretlenek, ezeken ez volt a negyedik döntetlenjük, idegenben egymás után harmadszor osztoztak a pontokon.
    A DVSC sorozatban három győzelem után veszített pontokat.

    OTP Bank Liga, 19. forduló:
Debreceni VSC-Újpest FC 0-0
—————————–
Debrecen, 3026 néző, v: Karakó
    kiállítva: Kinyik (81.)
    sárga lap: Kinyik (32., 81.), Tőzsér (52.), Haris (72.), Kusnyír (87.), illetve Pauljevic (2.)

    Debreceni VSC:
    ————–
Kosicky – Pávkovics, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Bódi, Tőzsér, Haris, Szécsi – Takács T. (Kusnyír, 82.), Damásdi (Avdijaj, 61.)

    Újpest FC:
    ———-
Banai – Pauljevic, Litauszki, Ristevski, Burekovic – Sankovic, Onovo – Nwobodo, Nagy D. (Zsótér, 62.), Beridze (Simon K., 69.)- Novothny

    Az első félidőben mindkét oldalon adódtak gólhelyzetek a csapatok előtt, ennek ellenére 0-0-s állásnál vonultak szünetre a felek. Az Újpest elsősorban a baloldalon erőltette a támadásokat, és ott próbálta feltörni – nem sok sikerrel – a hazaiak védelmét, a Debrecen ugyanakkor az egyik átlövési kísérletnél kapufáig jutott.
    Fordulás után annyiban változott a játék képe, hogy a második debreceni kapufát követően a vendégek átvették a kezdeményezést, valamivel többet birtokolták a labdát, és rendre veszélyeztettek is. A hazaiak az ellentámadásaikban bíztak, de a hajrára egy kiállítás nyomán emberhátrányba kerültek, így végül örülhettek annak, hogy egy pontot otthon tudtak tartani.
    (FOTÓ)

skt \ sgg \ sag

MTI 2019. február 2., szombat 19:06

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: