E-sport bajnokságon szerzett nyereménnyel jótékonykodott a debreceni YouTube-videós

Debrecen – Komzsik János, azaz TheVR Jani és játékpartnere 100 ezer forintot ajánlott fel az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak.

Hétvégén tartották az 1 millió forintos összdíjazású Fusion PUBG Magyar Kupa – Powered by Twitch második havi nagydöntőjét, amely hazánk legnagyszabásúbb PUBG bajnoksága.

Fotó: Facebook/Virtuális Valóság & VR Gaming

A versenyen 32 bejutott csapat és 8 meghívott páros esett egymásnak, melyek közül az első 10 páros részesült pénznyereményben. Az első helyen Headley és Little-Omar végzett magabiztosan, akik 300 ezer forintot zsebeltek be.

A debreceni Komzsik János is indult a bajnokságon, most azonban nem a TheVR-os társával, Fábián Istvánnal (akivel az ország egyik legnézettebb YouTube-csatornáját viszik), hanem a budapesti Madar “bLYYY” Balázzsal szállt harcba. A duó a negyedik helyen végzett, mellyel 92500 forintos díjazás járt.

Egyébként a DEAC-Hackers egyik játékosa, Csicsek “csmate” Máté is megmérettette magát a versenyen, ahol társával a 14. helyen végzett.

A bajnokság mondhatni az adományozás jegyében telt: nem csupán a meghívott játékosok jótékonykodtak, hanem a közönség is.

Egy PUBG ready PC-re licitálhattak a nézők, melyet mintegy 113 ezer forintos felajánlással vittek el. Minden bejövő összeg a „kasszában” maradt, így összesen több mint 500 ezer forint gyűlt össze, mellyel a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatták.

A PUBG, azaz Playerunknown’s Battleground egy olyan lövöldözős játék, ahol az üres kézzel kezdő játékosoknak küzdeniük kell, hogy megtalálják a fegyvereket és az utánpótlásokat, a harc pedig az utolsó túlélőig tart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: