Mai horoszkóp

Napi horoszkóp – 2018. Július 16.

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Kos

Ne mondj igent arra, amit nem akarsz. Igen, tudom, hogy ez nem az a nagy életbölcsesség, amire egy horoszkóptól vársz. Ugyanakkor ma sokan akarják rád tukmálni az akaratukat, és az érzelmi zsarolás igen sokféle formájával találkozhatsz. Ragaszkodj a saját akaratodhoz, és szelíden mondj nemet minden manipulációra.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Bika

A főnököd tanult egy új szót valamelyik vezetői értekezleten, és ma egész nap ezt mondogatja. Arra is számíthatsz, hogy ma változnak a munkahelyi célkitűzések, és egy új stratégia kezdődik a munkádban. Érdemes a változások élére állnod, és érdekes neked lenned az új célok legnagyobb támogatójának.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Ikrek

Egy elkapott beszélgetésből sok érdekességet megtudhatsz. Persze nem arra biztatlak, hogy hallgatódz, csak azt mondom, hogy hétfőn érdemes nyitott füllel járnod. Hétfőn minden mondatfoszlány neked szól, amelyet hallasz, és minden szónak van jelentősége, amelyre felfigyelsz. Mindent értelmezz szó szerint!

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Rák

Az álmaid könnyedén összetörhetnek hétfőn. Tudod, hogy az álmok mikor törnek össze? Akkor, ha nem építed meg hozzájuk az alapot a valóságban. Ha ma el akarod kerülni azt, hogy az álmaid összetörjenek érdeme elkezdened megalapoznod azokat, és érdemes megépítened hozzájuk az alapzatot a valóságodban is.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Oroszlán

Valaki figyeli a munkádat és csak arra vár, hogy elleshessen tőled néhány szakmai fogást. Ha abban gondolkozol, hogy tanfolyamot, szakmai programot, továbbképzést szervezel, azt érdemes most elkezdened. De mindenképp érdemes most hozzáfognod az új munkatársak betanításához, akkor is, ha ez nem szerepel a munkaköri leírásodban.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Szűz

Meg kell tanulnod különbséget tenni az értékes és az értéktelen tárgyak között. Talán olyan tárgyakhoz ragaszkodsz, amelyeknek nincs is valódi értéke sem anyagilag, sem érzelmileg a számodra. Míg talán olyan tárgyakról akarsz lemondani, amelyek valójában nagyon is értékesek a számodra, vagy kedves emlékeket hordoznak.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Mérleg

Nem minden barátnőd annyira őszinte, mint azt hiszed. Most valaki olyan kellemetlen helyzetbe kerülhet, amelyben nem tud, nem akar, vagy nem mer őszinte lenni veled. Értsd meg, hogy nem kell mindig mindenről tudnod. Amint eljön az ideje, ez a barátnőd beavat majd mindabba, amit most még titkol és rejteget előled.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Skorpió

Talán nem mindig érted, hogy egy-egy helyzetben mit kell tenned. Ma különösen a munkahelyeden állat elő olyan helyzet, amellyel nem tudsz mit kezdeni. Ha elakadsz, ahelyett, hogy egyedül próbálnád megoldani a lehetetlent inkább kérj segítséget egy tapasztalt, mosolygós és mindig nyugodt kolléganődtől. Ő pontosan tudja, mi a megoldás most.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Nyilas

Igazán vágysz arra, hogy elmehess végre nyaralni. Ha ma kezded a nyaralásodat, akkor nagyon szerencsés vagy. Ha azonban dolgoznod kell ma, akkor tartsd észben, hogy nem szabad túlfeszítened a húrt. Nem tudsz száztíz százalékot beleadni a munkába, mert fáradt vagy. Ezért érdemes extra pihenőket beiktatnod a napodba.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Bak

Van a közeledben egy vicces, szórakoztató és igencsak vonzó férfi. Vele ma sokat flörtölhetsz, és ez igazán jókedvűvé tesz. Élvezed, az évődést, a köztetek szikrázó levegőt, és szívesen játszol el a gondolattal, hogy mi lenne, ha továbblépnétek, és még szorosabbra húznátok a kapcsolatotokat.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Vízöntő

Nem indulnak olyan gyorsan a dolgok hétfőn, mint ahogyan azt szeretnéd. Ez ezúttal nemcsak átvitt értelemben van így, hanem szószerint is. Nem indul olyan gyorsan az autód, a számítógéped, a kávéfőződ, stb. Ezt talán már meg is tapasztalhattad, mielőtt elolvastad volna a horoszkópot. Ma ne hagyd a gépek bekapcsolását az utolsó pillanatra!

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Halak

Hétfőn sokkal felszabadultabb vagy a szokásosnál. Most könnyednek érzed azokat a feladatokat, amelyek máskor nyomasztottak, és lazán oldod meg azokat a nehézségeket, amelyeken máskor sokáig görcsöltél volna. Ez a lazaság odáig vezethet, hogy véletlenül, odafigyelés nélkül, szinte oda sem nézve, félkézzel végzed el a hét legijesztőbb feladatát is.

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: