Utazás Regressziós hipnózissal a múltb

 SZEÁNSZ alatt egyik régi életébe utaztattam egy 30 -as fiatal férfit.

Nevezzük Gézának. / nem a valós neve/ Az 1700 as évek közepére repült vissza a regresszió alatt. Prága városa.Jelenleg Géza, ebben a testben él,amit előző életéből áthozott karmája befolyásol. Sok éve kezelik pszichés zavarokkal. Diplomás,értelmes,egészséges.

Másfél órás utazásából részletek !

Természetesen,nem a teljes utaztatást közlöm. “Segítség ! Élni akarok ! Nem kapok levegőt! Hé valaki! Nem halljátok ?! Egyedül vagyok……. Félek!…..Valami húz fölfelé……Már Nem fáj! Lebegek………….Elindulhattam a fény felé,egy fájdalom nélküli csodás világba. De tudtam,ahhoz ,hogy elérjem a fényt annak bennem is ott kell lennie…….De…Húznak vissza ! Látom….őket! Ott vannak! Anya ! Manik! A kutyám . Fekszik. ….. Nagyon erős és ismeretlen fájdalmak……..ők érzik…..de ezek nem az enyémek,nem érzem,hogy nekem fáj. Testemet keresem,…….de csak fényből áll,csodás így lebegni. Nem tudok tovább menni a a fénybe. Jó itt….lebegek és figyelek. Látlak benneteket. Engedjetek el ! Olyan jó. Lebegek. Hív a fény! ………Engedjetek! Bennem is fény van. Lebegek. Most jó……..Nem látjátok?! Anya itt vagyok! Ne sírj! Itt vagyok figyelj már ! Lebegek.  De vár a fény. Nem tudok menni. Engedj kérlek ! Figyelj rám ! Itt vagyok…….Hahó !! Megcsókollak ,most álmodban. Igen jól érzed. Én vagyok. Már Veled vagyok. Érezz! Nem hagylak el anya !….. Érzed ?! ” …….

Ezt már, fénylényként,a köztes állapotban mondta édesanyjának. Nem térnék ki a részletekre,de tudjuk,jelenleg víziszonya ,fóbiája van. Vízbe fulladt gyerekként. S Miért jött vissza ?! Mert nem tudta teljesíteni a küldetését.Családjukon,rontás volt,ami az egyik nagyszülő által öröklődött. Az átok,rontás ,ha hozzáértő csinálja,7. íziglen teljesedhet be .Ez a fekete mágia egyik legszörnyűbb hozadéka. Most,Géza és a jelenlegi testvére közt,olyan erős szeretet és kötelék van ami igen ritka. Egyszerre és egy időben élnek most.
A nővére az édesanyja volt akkor,aki fia halálát nem tudta feldolgozni és hamar utána halt. Ez az egyidejű újjászületés,a régi ,nem megélt karma miatt van. Nem teljesíthették be,ami el volt rendelve. A nővérét is utaztattam regresszióval. A fiatalember már részben abba is hagyta a gyógyszerek szedését. Depresszió és pánik betegsége miatt évek óta kezelik. Oka ismeretlen és érthetetlen volt,hiszen jól él, családját imádja,anyagi és egészségügyi gondok nincsenek.

Orvosának beszámolt az én kezelésemről,a terápiámról. Elismerése ,üzente nekem. Nagyon Köszönöm.  Igen,vannak szakemberek ,így orvosok is,akik tudják, van,amire nincs magyarázat,tudományos szemszögből,de segít a betegen! Sok külföldi országban együttműködnek az orvosok a természetgyógyászokkal és a parapszichológusokkal. Igen jó eredménnyel. Sokak betegsége,baja,sorsa,tehetetlensége és más gondok a múltjukban keresendő. Vannak,akik nem hisznek bennünk. És a képességeinkben….Sajnos valóban sok a szélhámos  DE,ha valaki nem hisz pl. Istenben,akkor azokat az embereket és papokat,imámokat,rabbikat,stb és velük sok millió embert is butának és meg vezetettnek tartja,mert Istenhívők ?! Az Örökkévalóban való hit a médium első és legfontosabb segítője. S ha van JÓ oldal ,így VAN rossz oldal is. Vannak angyalok,szellemek,fénylények,entitánsok és bukott angyalok. Az,hogy vagyunk mi,akik tudunk kommunikálni a másik világgal egy adottság,melyet az égiektől kaptunk. Célja: Segíteni az embereken. DE,aki ezt a képességet rosszra használja,az odaát,büntetését sokszorosan kapja meg.

Áldás ! Anome.

Keress bizalommal! A Facebookon. Anome”Spirituális Lélekgyógyász.Médium&Parapszichológus.Waldmann Akadémia 

A képen a következők lehetnek: égbolt és növény

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: