Gyomorforgató, mit művelt a 2 éves gyermekkel az ózdi horrorpáros

Egy 8 és egy 2 éves gyermeket nevelt az ózdi asszony, és miután összeköltözött egy másik férfival, elszabadult a pokol. Beteges szexuális vágyaikat élték ki a két ártatlanon.

szigetszentmiklósi horrorszülők ügyéhez hasonló, gyomorforgató eset tárgyalása kezdődik kedden a Debreceni Ítélőtáblán. A gyermekek anyja, Sz. I. első fokon 9 év, élettársa, J. I. 10 év fegyházat kapott márciusban a Miskolci Törvényszéken. Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a vádlottak enyhítésért fellebbeztek.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a nő 2013 óta élt élettársi kapcsolatban J. I.-vel és nevelték az asszony korábbi kapcsolatából született két gyermekét. Az élettársak vándorló életmódot folytattak, rokonoknál, barátoknál, illetve albérletben laktak többnyire Ózdon. A család folyamatos vándorlása miatt a családgondozás kivitelezhetetlenné vált. A nagyobbik gyermek 2013-ban kezdte meg az általános iskolát, azonban nem járt rendszeresen, elhanyagolt, gondozatlan volt a külseje, többnyire a ruházata sem volt az évszaknak megfelelő. A gyermek végül nem fejezte be az első osztályt. A felnőttek nem biztosították a mindennapi, megfelelő élelmet sem.

Az élettársak számos alkalommal a gyermekek előtt éltek szexuális életet, illetve arra kényszerítették az akkor 8 és 2 éves gyermekeket, hogy szexuális cselekményeket végezzenek. A férfi egy alkalommal a kisebbik gyermekkel aktust is létesített, amiről az asszony is tudott, azonban semmit nem tett annak megakadályozása érdekében és az esetet követően a gyermeket nem vitte orvoshoz. A gyermekeket 2014 októberben emelték ki a családból és kerültek nevelőszülőkhöz.

A Debreceni Ítélőtáblán immáron jogerős ítélet születhet az ügyben.

 

Forrás: borsonline.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: