Nagyon jó fej volt José Mourinho és a Manchester United

A nyár egyik legnagyobb aggodalommal követett eseménye volt világszerte, hogy egy ifjúsági focicsapat tagjai edzőjükkel június 23-án eltűntek a Bangkoktól ezer kilométerre északra fekvő barlangrendszerben. Az oroszországi világbajnokság mellett a Wild Boars Football Teamért izgultak világszerte és szerencsére jó véget ért a történet, nem csak megtalálták az eltűnt csapatot, hanem július kilencedikén az utolsó barlangban rekedt fiút is kimentették.

A bátor túlélőkért mindenki igyekezett tenni valamit, díszvendégek is lehettek volna a vb-döntőn, ám egészségügyi okokból erre nem kerülhetett sor. A Manchester United is tenni akart valamit a thaiföldi gyerekekért ezért meghívták a nehéz nyári kalandon áteső csapatot az Old Traffordra.

Nem csak körüljárhatták a stadiont, José Mourinho vezetőedző személyesen fogadta az ifjú labdarúgókat. Egyáltalán nem volt kelletlen a portugál, mindegyik kisfiút megölelte és próbált beszélgetésbe elegyedni velük még úgy is, hogy erre a videó tanúsága szerint csak tolmácson keresztül kerülhetett sor.

Több játékossal is találkozhattak a gyerekek és bár erről nem adott a klub tájékoztatást, alighanem az Everton elleni bajnokit is élőben nézhetik majd meg. Nyilván a nyár megpróbáltatásait nem feledteti egy ilyen túra, de kalapot emelünk a gesztus előtt.

 

Forrás: 24.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: