Horrorpáros: napi egy órára engedték csak ki a kislányt a fogságból

Egyetlen óra: ennyit engedélyezett a kislánynak a házaspár. Ez idő alatt ehetett vagy használhatta a fürdőszobát. Máskülönben nem hagyhatta el börtönét.

Jelenleg még több a kérdőjel mint a tény annak a New Bostonban élő párnak az ügyében, akik hosszú hónapokig tartottak bezárva otthonukba egy fiatal lányt. Annyi bizonyos, hogy a gyermeket egy kétszer két méteresnél alig nagyobb szobába bezárva tartották. A szoba ablakait lefedték, az ajtajára pedig még riasztót is szereltek, hogy semmiképp se tudjon megszökni.

Az 57 éves Thomas Atkocaitis, és két évvel fiatalabb felesége, Denise csak napi egyetlen órára engedte ki a lányt, aki ez idő alatt ehetett és mehetett vécére. Ha máskor jött rá a szükség, azzal már nem törődött a horrorpáros.
Az eset azt követően jutott a hatóságok tudomására, hogy a lánynak – akinek életkorát nem hozták nyilvánosságra, csak azt lehet tudni, hogy fiatalkorú – szeptember ötödikén sikerült megszöknie.

Jelenleg még az az adat sem nyilvános, hogy a fogvatartott fiatal a házaspár gyermeke-e vagy sem.

Thomas és Denise Atkocaitis ellen emberrablás, kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság korlátozása a vád, ám könnyen lehet, hogy a nyomozás folyamán később újabb vádpontokkal bővül a lista. A vádlottak óvadék ellenében szabadlábon várhatják ki a tárgyalás időpontját.

A páros egyébként eddig sem volt ismeretlen a hatóságok előtt. Denise Atkocaitist tavaly letartóztatták egy 18 év alatti családtagja bántalmazása miatt, valamint hasonló vádak merültek fel ellene 2010-ben is, egy másik gyermek kapcsán. Az, hogy ezek a korábbi ügyek miként zárultak, jelenleg még nem ismertek – írja a Washington Post.

 

forrás: borsonline.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: