Sülysápi csecsemőgyilkosság: pillanatnyi elmezavar miatt ölhetett Tünde

Zárkózott, csendes, normális: a szomszédok így jellemezték a sülysápi Tündit. A 35 éves nő pénteken fojtotta vízbe négy hónapos kisfiát.

Még saját utcájának, a sülysápi József Attila utcának sarki boltját sem látogatta soha a 35 éves Tünde. A boltos elmondta, négy éve dolgozik ott, de ezalatt nem tért be hozzá a nő. Tünde a gyámhivatalnál dolgozott a gyerek születése előtt, a férfi pedig a helyi öntödében.

– Nekem az volt a furcsa péntek délután, hogy egyedül sétál a nő és még köszönt is, pedig sosem volt ennyire közvetlen. Most már tudom, hogy akkor már megtörtént a tragédia – mesélte el Ferenc, az egyik szomszéd, akinek az sem tűnt fel, hogy Tünde rosszul lenne, pedig minden oka meg lehetett volna rá, mivel a gyilkosság után megpróbált öngyilkos lenni, felvágta az ereit, de végül életben maradt. A szomszédok szerint a rendőröket is ő maga hívta ki.

A nyomozók a 35 éves asszonyt őrizetbe vették, ellene a további eljárást szakértők bevonásával a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja. Tettét a környékbeliek szerint pillanatnyi elmezavarában követhette el.

 

forrás: borsonline.hu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: