A börtönből adott interjút Pásztor Anna zaklatója

– Szinte egyből beleszerettem, amikor meghallottam a hangját és megláttam. Azt gondolom, én vagyok a másik fele, mellettem lehetne igazán boldog. Én a nőt látom benne, a lelket, aki nem boldog úgy, ahogyan él – magyarázta a Blikknek Jozef, akit augusztusban tartóztattak le, mert kést vitt az énekesnő koncertjére.

– Nem akartam őt bántani. Csak azért volt nálam kés, mert nincsenek fogaim, s úgy tudok enni, hogy az ételt pici darabokra vágom. Sosem tudnék kárt tenni Annában, hiszen szeretem. Még most is. A szerelem nem múlik csak úgy el – magyarázta a lapnak a furcsa helyzetet.

– Anna nyolc hónapon át egyszer sem adott egyértelműen elutasító választ a közeledésemre, egyszer sem írta azt, hogy hagyjam békén, vagy hogy nincs esélyem. Csak végül egyszer, a nyáron. Akkor döntöttem el, hogy elmegyek a koncertjére, utána vége – tette hozzá.

– Elfogadom, hogy nem leszünk egy pár. Megígérem neki, ha kiszabadulok, akkor sem keresem soha többé – mondta végül a férfi. Aztán kijelentette, hogy bár már volt házas, szeretne újra megnősülni, szeretne családot alapítani. Ha Annával nem lehet, akkor majd mással.

 

forrás: borsonline.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: