Kegyetlen dolgot tett az apa, aki arra vágyott, hogy kisfia szülessen, de lánya lett

Úgy gondolta, nem éri meg neki a két lány felnevelése.

Egy kelet-kínai férfi kétségbeesetten vágyott arra, hogy a második gyereke fiú legyen. Amikor szeptember végén végre megérkezett a várva várt baba, a férfi teljesen összetört, mivel ezúttal sem érkezett meg az áhított kisfiú. Az apa minden reményét elvesztette, így csalódottságában és dühében eladta az újszülöttet egy több, mint ezer kilométerrel arrébb élő családnak.

A csecsemő eltűnését a nagymamája jelentette a rendőrségen, mivel sehol sem találta a picit. A 42 éves nagymama, Lí eredetileg azért látogatta meg a fia, Hsziaohui családját, hogy segítsen nekik az újszülött körüli teendőkben, ahogyan azt az első gyermeknél is tette. Amikor azonban megérkezett a családhoz, a férfi nem hagyta, hogy bemenjen a házba, csupán azt engedte meg, hogy az általa készített ételt a küszöbre tegye.

Október elején, amikor a családfő éppen nem volt otthon, a férfi felesége beengedte a fiatal nagymamát, és mindent elmondott a férje által tett szörnyűségről.

Mikor világossá vált, hogy a pici nincs a lakásban, az aggódó nagymama azonnal kérdőre vonta fiát, hogy hol a gyermek, de az nem volt hajlandó válaszolni. Lí végül értesítette a hatóságokat és elmondta, hogy unokáját alig néhányszor láthatta a születése után még a kórházban, azóta viszont egyszer sem.

A nyomozók addig faggatták a szívtelen apát, amíg az megtört és bevallotta: eladta kislányát egy 1200 kilométerre élő családnak. Tettét azzal magyarázta, hogy már van egy lánya, ezért jobban szerette volna, ha a második fiú lesz. Mivel munkanélküli volt, úgy érezte, hogy anyagilag nem éri meg két lányt eltartani, ezért is bízott benne, hogy legközelebb összejön egy kisfiú. Három gyerek felnevelését pedig már semmiképpen sem lettek volna képesek finanszírozni.

A jinhuai rendőrség szinte versenyt futott az idővel, hogy mielőbb megtalálják az eladott kislányt. Feltételezték, hogy a csecsemő az emberkereskedők kezére került, így sietniük kellett, hogy a története ne tragédiával érjen véget.

Végül október 15-én sikerült a nyomára akadni, és kiderült, hogy egy olyan hupeji házaspár vásárolta meg a neten keresztül a kicsit, akik már 10 éve eredménytelenül próbálkoztak a gyerekvállalással. A rendőrség ezután letartóztatta az apát, valamint a kisbabát megvásárló házaspárt is, akik 1, 6 millió forintnyi összeget fizettek a csecsemőért.

A kínai törvények szerint a gyerekkereskedelem 5-10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, de akár életfogytiglani börtönt, illetve halálbüntetést is kiszabhat érte a bíróság.

Szerencsére a kislány épen és egészségesen került vissza az édesanyjához, akinek a bebörtönzött férfi édesanyja, a hősies nagymama segít a pici nevelésében.

 

forrás: borsonline.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: