Meztelen, fiatal drogos mászott be egy tatabányai lakásba

A nyitott ablakon keresztül mászott be egy férfi egy tatabányai lakásba. Nem emlékezett rá hogy jutott oda, arra sem, mit keresett ott.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. november 1-jén hajnalban érkezett egy bejelentés, miszerint egy tatabányai lakásba egy férfi az ablakon keresztül bemászott.

A kiérkező járőrök meghallgatták a bejelentőt, aki elmondta, hogy zörejre ébredt fél 4 előtt. Amikor kiment a nappaliba, egy ismeretlen férfival találta szemben magát, aki meztelen volt. Rákiabált, hogy hagyja el a lakást.

Ekkor az ismeretlen az egyik csukott ablakon kiugrott és eltűnt. A rendőrök keresni kezdték a lépcsőházban és a pincében rátaláltak a férfira, aki ekkor már félig fel volt öltözve.

Elmondta a járőröknek, hogy nem emlékszik semmire, azt sem tudja, hogy került az idegen lakásba. Mivel az ablakon való kiugrás során megsérült, a rendőrök mentőt hívtak hozzá. Kórházi kivizsgálását követően előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer gyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett.

A 23 éves Sz. József ellen kábítószer birtoklás vétség és magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a rendőrség.

 

forrás: borsonline.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: