A hosszú hétvége történései Debrecenben

Szerdán több helyen kerti hulladékot égettek Debrecenben, ezér vonultak a tűzoltók. Csütörtökön többek között a Mikepércsi temetőben egy sír gyulladt ki. Pénteken műszaki mentésben és tűzoltásban vettek részt a megye tűzoltói.

Szerdán kora délután a Pacikert utcában egy ház kertjében az ott élő lakó szemetet égetett. A debreceni tűzoltók kiérkeztek a helyszínre és egy vízsugárral eloltották a tüzet majd helyszíni ellenőrzést folytattak.

Még aznap szintén kerti hulladék égetése miatt riasztották a debreceni tűzoltókat. Az Odú utcán egy lakatlan ház kertjében egy elföldelt füstölgő hulladék kupacot jelentettek a tűzoltóknak. Az egység dugólétrán keresztül bejutott a kerítésen és egy vízsugárral eloltotta a tüzet.

Csütörtök késő délután Biharkeresztes külterületén a 42-es számú főúton két személygépkocsi ütközött össze. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták majd áramtalanították. Négyen sérültek meg a balesetben, őket a mentősök kórházba szállították. A rendőrség a forgalmat Biharkeresztes irányába terelte a műszaki beavatkozás idejére.

Csütörtökön este a mikepércsi temetőben egy sír gyulladt ki. A debreceni tűzoltókat riasztották a helyszínre, de mire kiérkeztek addigra a helyszínen tartózkodó polgárőrök a tüzet eloltották.

Debrecenben az Elek utcán csutkatarkó lángolt egy ház udvarán. A debreceni tűzoltók a lángokat egy vízsugárral eloltották.

A Haláp tanyán péntek délelőtt egy 12 méter magas fenyő dőlt meg a közút és a járda felé ezzel veszélyeztette a forgalmat. A debreceni tűzoltók kézi szerszámokkal és láncfűrésszel távolította el a fenyőt.

Az információk a katasztrófavédelem oldaláról származnak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: