Horror Szatmárnémetiben: Átvágták az apa és az ágyhoz kötött fiú torkát

Brutális módon lemészárolt egy magyar származású erdélyi férfit és annak fogyatékos, ágyhoz kötött fiát egy hajléktalan Szatmárnémetiben. A 34 éves P. József János véres ruhában menekült a zsaruk elől.

A 74 éves nyugdíjas P. Lajos és 36 éves ágyhoz kötött és súlyosan fogyatékos fia holttestére az egyik unokatestvérük bukkant rá Szatmárnémetiben, miután egy szomszéd jelezte, hogy nagy baj lehet odabent. A rokon szinte sokkot kapott a látványtól, ugyanis a lakás vérben úszott, kiderült, hogy valaki mindkét férfi torkát elvágta, és megszurkálta az apát és fiát.

A zsaruk forró nyomon, szinte azonnal keresni kezdték a hidegvérű gyilkost, ugyanis az egyik szomszéd jelezte, hogy látott egy véres árnyat elsuhanni a lépcsőházban. P. József Jánosra másnap bukkantak rá, egy, a környéken lévő lepusztult épületben húzta meg magát, úgy tudni, elfogásakor is véres ruháiban gubbasztott a düledező épületben. A férfi nem volt ismeretlen a helyiek számára, ugyanis már régóta hajléktalanként tengette az életét a környéken. Maga Lajos és fia is gyakran befogadta őt, ilyenkor együtt is iszogattak. A szomszédok szerint italozás közben összevitatkozhatott a két férfi, János ekkor támadt a nyugdíjasra. Először vele végezhetett, majd magatehetetlen, mozdulni is képtelen fiát is megtámadta, vele is vágással végzett.

– Ismertem őket, egy környéken laktunk, nagyon sajnálom, ami történt. Nemrégiben, alig pár éve ment nyugdíjba, minőségellenőr volt a helyi gyárban, ő ápolta otthon a fiát – mondta a férfi egyik ismerőse a Borsnak. A szomszédok csak tippelni tudnak, miért gyilkolhatott János, többek szerint Lajos pénzét próbálta megszerezni:

– Tudta, hogy van egy lánya Angliában, lehetséges, úgy hitte, hogy van pénzük – mondta el a Presasm.ro-nak egy szomszéd. Jánost azóta előállították, kihallgatták, helyi lapok értesülései szerint be is vallotta a tettét, előzetes letartóztatásba helyezték.

 

Forrás: borsonline.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: