Cserbenhagyták a rendőrök, elveszítette az ujját

Nicola Cringle futárként dolgozott egy angliai cégnél, és akkor is épp csomagokat kézbesített, amikor megtámadta egy kutya.

Az állat olyan vadul esett 32 éves nő kezének, aki a postaládába akarta bedobni a csomagot, hogy letépte mutatóujját.

A megrémült futár azonnal kihívta a rendőrséget, de azok sajnos inkább rontottak helyzetén mint segítettek volna neki. A kiérkező járőrök ugyanis nem voltak hajlandóak, feltörni az ajtót, hogy a letépett ujját, ami a postaládán keresztül beesett a lakásba – visszaszerezzék. Ráadásul azt is megatagadték tőle, hogy kórházba vigyék. A nő azonban láthatóan sokkos állapotba került és azonnali ellátásra lett volna szüksége. Végül a segítségére sierő szomszéd hívta ki a mentőket és ültette le saját nappalijában a rémült nőt. Több mint egy órán keresztül vártak a mentőkre, akik dugóba kerültek, így egy barátja ment érte és vitte be a sürgősségire.

Az orvosok ennek fényében sajnos képtelenek voltak megmenteni a nő ujját, és úgy döntöttek a maradék csontrészt is inkább amputálják, mert nagy a veszélye a fertőzésnek.

A manchesteri rendőrség közleménéynben azt tudtatta, hogy a veszélyes kutyák nem az ő hatáskörükbe tartoznak, és az ajtót is csak bírói engedéllyel törhetik be. Kórházba pedig azért nem szállították, mert nincs orvosi képesítésük.

A borzasztó kutyatámadást egyébként Cringle tizenegy eves kislánya is végignézte.

 

Forrás: borsonline.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: