Gyalázat: valaki a nagydolgát rendszeresen a hódmezővásárhelyi strand medencéjében végzi

Felfoghatatlan jelenségre lettek figyelmesek a vásárhelyi strandon, valaki minden héten legalább egyszer a strand medencéjébe végzi el a nagydolgát.

A rendőrség hajtóvadászatot indított el ismeretlen tettes ellen, aki az undorító cselekedetekért felel. Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere egy tabáni lakossági fórumon beszélt erről, kifejtette azt is, hogy ez hatalmas kárt okoz a fürdőnek. A városvezető kifejtette, hogy minden egyes alkalommal le kell engedni ilyenkor a medence vízét, majd újra feltölteni, ami se nem idő, se nem költséghatékony.

A polgármester utalt rá, hogy tudják, nagyjából milyen időpontokban szokott az illető a meleg vizes medencébe üríteni, a helyet most már kamerákkal is megfigyeltetik, illetve az úszómesterek is éberen figyelnek majd minden gyanús mozdulatra. A fürdő a vendégek segítségét is kérte a tettes lebuktatásában, természetesen a törzsvendégek is azon vannak, hogy minél hamarabb kézre kerüljön a tettes.

Sajnálatos módon nem ez az első ilyen eset a fürdőben, néhány évvel ezelőtt előfordult már ugyanez.

– Meglehetősen szomorú jelenség. Kicsit úgy tűnik, mintha szándékosan akarna valaki nekünk többletköltséget okozni. Nem példátlan az eset, tehát nem feltétlenül kell politikai motivációt keresni mögötte. Néhány éve már előfordult ugyanez – mondta a polgármester.

 

forrás: blikk.hu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: