Vér folyt a Wizz Air egyik járatán: durván összeverekedett két utas a gépen

Két férfi kapott hajba a Wizz Air London-Budapest járatán.

Az Index egyik olvasója írta le a történteket, miszerint két férfi hangosan kiabált és veszekedett egymással a repülőgépen, majd az egyik beverte a másik orrát. A férfi vérezni kezdett, a dulakodás eredményeképpen már mindketten teljesen összevérezték magukat. A légiutaskísérők próbálták nyugtatni a két férfit, és szét is akarták ültetni őket, az utóbbit már sikertelenül. A stewardessek értesítették a hatóságokat és a mentőket is az esetről, akik landolás után levezették a két rendbontót a gépről. Az olvasó szerint: “…Egyikük, az az agresszívebb, ellenállást tanúsított. A lépcsőn le kellett tessékelni, egy másik utas szerint kényszerzubbonyban vitték el. A rendőrök aztán visszajöttek, és szóltak a stewardesseknek, hogy hagyják úgy a helyszínt.”

A rendőrség is nyilatkozott már az üggyel kapcsolatban elmondásuk szerint az RRI saját nyomozásán túl hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt tett feljelentést a Központi Nyomozó Főügyészség felé.

A Wizz Air is megerősítette az incidenst, leírták az eseményeket, hogy két utas rendbontóan és erőszakosan viselkedett a gépen. A személyzet azonban jól kezelte a helyzetet, leszállás után a hatóságok őrizetbe vették a két férfit. Az ügy pedig innentől a hatóságok hatáskörébe tartozik.

 

Forrás: blikk.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: