Napi horoszkóp – 2018. November 08., Csütörtök

Kos (március 21 – április 20)
Nagyon bízol abban, hogy valaki kérés nélkül is a segítségedre siet, de sajnos úgy tűnik, ha most akarsz valamit, akkor azt ki is kell mondanod, mert a környezeted nem elég figyelmes. A kérésed azonban megtalálja majd a megfelelő füleket.

Bika (április 21 – május 20)
Olyasmi iránt vágyódsz, amiről tudod, hogy hosszú távon semmi jóra nem vezetne, úgy érzed, mégsem bírod leküzdeni magadban a szenvedélyt. Van, amikor megéri csak a pillanatnak élni, de neked kell eldöntened, hogy ez is ilyen helyzet-e.

Ikrek (május 21 – június 21)
Szavak nélkül is megértitek egymást valakivel, ugyanazok a célok vezérelnek, és ma még jókat is nevethettek együtt. Egy ilyen bizonytalan világban megnyugtató, hogy van, akire számíthatsz, és akiről tudod, hogy mindig kiáll melletted.

Rák (június 22 – július 22)
A szükség törvényt bont, de ettől még nem érzed helyesnek, hogy olyan megoldásokat kell választanod, amelyek nem a legmegfelelőbbek az egészséged szempontjából. Ha így is kell tenned, legalább bizonyosodj meg arról, hogy ez csak egy egyszeri alkalom.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23)
Nehéz egyensúlyt fenntartani a jól végzett munka és a pihenés között. Ne hajts túl magadat, de ha ma adódik egy kivételes lehetőség, lehet, hogy megéri egy kis plusz energiát befektetned, még akkor is, ha kimerültnek érzed magad.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23)
Hiába vagy lelkes, ha a környezeted nem mutat hasonló érdeklődést, sőt kifejezetten negatívan áll a dolgokhoz, akkor nem sok jóra van kilátás. Te azonban ne add fel a terveidet, főleg, ha te vagy az elképzeléseid utolsó mentsvára.

Mérleg (szeptember 24 – október 23)
Ha túlhajtod magadat, akkor hiába is erőlködsz, nem valószínű, hogy olyan eredményeket érhetsz el, amilyeneket szeretnél. Lehet, hogy jobb most egy kis szünetet tartani, és elengedni néhány dolgot, hogy a későbbiekkel megfelelően boldogulj.

Skorpió (október 24 – november 22)
Nehezedre esik koncentrálni ma, elkalandoznak a gondolataid és kimerültnek is érezheted magadat. Valamilyen relaxációs tevékenység, például egy fél óra jóga vagy meditáció segíthet rendezni a gondolataidat, és újra hatékonnyá tesz.

Nyilas (november 23 – december 21)
Ne csinálj nagyobb ügyet egy problémából, mint amekkora valójában. A lényeg, hogy igyekezz tartani magadat az elképzeléseidhez, és ne hagyd, hogy megzavarjon az, mások mit mondanak. Úgyis az a legfontosabb, hogy végül a tetteid mit bizonyítanak.

Bak (december 22 – január 20)
Még egy utolsó feladatot el akarsz intézni, mielőtt a kellemesebb időtöltés felé fordulsz, de lehet, hogy ha túl sokáig halogatod a dolgot, kifuthatsz az időből. Gondolj arra is, hogy mi az, ami hosszú távon igazi értéket jelent.

Vízöntő (január 21 – február 19)
Frusztrált és ideges lehetsz valami miatt, és bár ezt szívesen fognád másokra, be kell látnod, hogy most önmagad ellensége voltál. Jó hír azonban, hogy ha kicsit összekapod magad, akkor a hibákat ugyanúgy, egyedül helyre is hozhatod.

Halak (február 20 – március 20)
Csábító lehet egy kis lazítás gondolata, de ha most a munkára koncentrálsz, kivételes eredményeket érhetsz el. Ne hagyd, hogy az irányítás kicsússzon a kezedből, ha elveszíted a ritmust, olyan alkalmakat szalaszthatsz el, amelyek csak ritkán adódnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: