Napi horoszkóp – 2018. November 09., Péntek

Kos (március 21 – április 20)
Ma mindennek a tréfásabb oldalát látod meg, és ez sok szorult helyzetben a segítségedre lesz, de nem mindenki osztozik a humorodban. Te azonban ne is törődj a negatív véleményekkel, az a fontos, hogy te tudod, hogyan vedd könnyebben az akadályokat.

Bika (április 21 – május 20)
Meg kell osztanod az energiáidat, ha mindenre időt akarsz keríteni, de ez egyben azt is jelenti, hogy valamennyi energiát a számodra legfontosabb dologtól is el kell venned, ez pedig nagyon nincs ínyedre. Időnként pedig muszáj áldozatokat hozni.

Ikrek (május 21 – június 21)
Csendes nyugalomban telik a nap, úgy érzed, jó helyen, és a jó emberek között vagy, ez pedig végre enged egy kicsit fellélegezni az elmúlt napok feszültsége alól. Élvezd ki a megkönnyebbülést, és gyűjts energiát.

Rák (június 22 – július 22)
Hiába is próbálják veled elhitetni, te nem veszed be azt, hogy valami, ami most ennyire baljóslatú, később majd magától megoldódik. Úgy érzed, ha megoldást szeretnél, akkor magadnak kell tenned érte, és erre készen is állsz.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23)
Noha neked most kényelmesebb lenne valamilyen lépést megtenned, tudod, hogy ezzel másoknak nehézséget okoznál, ezért egyelőre inkább visszafogod magad, és elviselsz egy kis nehézséget. Ez nagyon rendes dolog tőled, de a jutalmad sajnos nem biztos, hogy elnyered vele.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23)
Ne halogass tovább egy fontos dolgot, mint amennyire nagyon muszáj. Főleg akkor ne, ha azzal biztatod magadat, hogy kibírsz még egy kis megerőltetést, mert fölöslegesen kínzod magad, és elveszíthetsz olyan energiákat, amikre később szükséged lehet.

Mérleg (szeptember 24 – október 23)
Valami megzavarhatja a terveidet, de nem akarod, hogy ez hatással legyen a munkádra. Ha terveztél is pihenést, arra most nem sok időd jut, de a nap végére azért érdemes beszorítani valamilyen testmozgást, mert ez segíthet most legjobban feltölteni az energiáidat.

Skorpió (október 24 – november 22)
Egy egyszerű beszélgetésnek indulhat valami, amiből súlyos nézetbeli különbségek fakadhatnak, és a vita gátat vethet közéd és valaki más közé. A véleményedet nem kell feladnod, de ne hagyd, hogy elharapózzanak az indulatok.

Nyilas (november 23 – december 21)
Önként vállalsz valamilyen áldozatot, amiről azt reméled, hogy a közösség számára jobbat hoz. Ugyan nem mindenki érti majd meg a szándékaidat, lesznek, akik hálát mutatnak majd, és az eredmények is téged igazolnak.

Bak (december 22 – január 20)
Ne hagyd, hogy valaki dróton rángasson, még akkor sem, ha úgy tűnik, hogy megvannak az eszközei a sakkban tartásodhoz. Lehet, hogy jobb felvállalni a veszélyt, mert aki most csak a kisujjadat kéri, az később a karodat akarhatja.

Vízöntő (január 21 – február 19)
Kicsit kapkodnod kell ma, de végül szerencsére sikerül utolérned saját magadat, és olyan munkát tehetsz le az asztalra, amire valóban büszke vagy. Az eredményeidre valaki más is felfigyel majd, és ez új távlatokat nyithat meg a karriered szempontjából.

Halak (február 20 – március 20)
Van, amit jobb megosztani másokkal, és van, amit jobb, ha megtartasz magadnak. Neked kell eldöntened, hogy most a magad javát segíted elő, vagy a közösség érdekében cselekszel, de bárhogy is döntesz, számolj a következményekkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: