Napi horoszkóp – 2018. Nobember 10., Szombat

Kos (március 21 – április 20)

Nem könnyű megtartani a motivációt, főleg, ha olyan sok a dolgod, hogy úgy érzed, sohasem fogy el. Segíthet, ha néha kicsit elszakadsz a monotonitástól, és valami más hasznos dologgal is foglalkozol, de ne hagyd most, hogy haszontalanul teljen az időd.

Bika (április 21 – május 20)

Valaki a környezetedben olyan feltételeket szabhat, amiket semmiképpen sem tudsz betartatni, bárhogyan próbálnád is, és úgy érezheted, nem is igazságos ilyesmit elvárni tőled. Tegyél meg annyit, amennyit tudsz, a többi már mások hozzáállásán fog múlni.

Ikrek (május 21 – június 21)

Rázd le magadról a fáradtságot és a tompaságot, mert a mai nap számos meglepetést tartogat, de ezekhez te is kellesz. Menj elébe a kihívásoknak, és keresd a kalandokat, mert ott teremhet neked babár, ahol a legkevésbé számítasz rá.

Rák (június 22 – július 22)

Vannak emberek, akiknek sokat adsz a véleményére, de amikor úgy érzed, a magad feje után kell menned, akkor valószínűleg oka van annak, hogy erre az eredményre jutottál. Mindegy, ki mit mond, kövesd most az álmaidat.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23)

Jól esne egy kis csend és nyugalom, de nem találsz békét, ha folyamatosan aggódsz valaki miatt. Próbálj ne a lehető legrosszabb eshetőségre gondolni, hiszen ezzel csak fölöslegesen vesztegetsz energiát. Még minden jól alakulhat.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23)

Nem elég elégedetlennek lenni valamivel, tenni is kell a változásért, ha tényleg nem akarsz belenyugodni a már kialakult helyzetbe. Ne másoktól várd a megoldást, mert a saját sorsodat csakis te magad veheted a kezedbe.

Mérleg (szeptember 24 – október 23)

Valakii megpróbálja a kedvedet szegni, vagy aláásni az önbizalomadat, ez azonban csak akkor sikerülhet neki, ha te is hagyod magadat. Húzd fel a kesztyűt, és szállj harcba, ha arra van szükség, de semmiképpen se riadj meg az első akadálytól.

Skorpió (október 24 – november 22)

Nem úgy alakul a napi programod, ahogyan azt szeretted volna, sokkal több időt kell áldoznod valamire, mint ahogyan azt eredetileg tervezted. A nap végére azonban legalább minőségi munkát adsz ki a kezeid közül, és végérvényesen elintézhetsz egy problémát.

Nyilas (november 23 – december 21)

Valaki kizárólag rosszindulatból beszélhet vagy viselkedhet úgy, amiről tudja, hogy rosszul fog neked esni. Ne hagyd, hogy ez hatással legyen rád, ha észben tartod, hogy pontosan az a szándéka, hogy bosszantson, könnyebb lesz megőrizni a hideg véredet.

Bak (december 22 – január 20)

Csak azért, mert valami nem működik jól, még nem kell teljesen új stratégiát választanod, elég, ha egy apró részletet módosítasz. Egy kis javítással még sok örömödet lelheted olyan dolgokban, amelyek most kellemetlennek látszanak.

Vízöntő (január 21 – február 19)

Egy kis színre, pezsgésre, izgalomra vágysz, valami olyasmire, ami újdonságot hozhat az életedbe. Ez a felfrissítés jó hatással lehet az eredményeidre, de vigyázz, nehogy valami olyasmit cserélj le újabbra, ami később hiányozni fog.

Halak (február 20 – március 20)

A nagy kapkodásban valami olyasmiről feledkezhetsz meg, amit pedig te is fontosnak tartasz, de most már nehéz lesz ezt elhitetni bárkivel is. Hibázni azonban mindenkinek szabad, ne emészd magad túl sokáig ezen a dolgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: