Napi horoszkóp – 2018. November 11., Vasárnap

Kos (március 21 – április 20)

Minél gyorsabban reagálsz, annál hamarabb kaphatod meg a munkád eredményét. Ha nem hagyod, hogy mások előtted arassák le a babérokat, most több sikert zsebelhetsz be. Ha az kell, nyugodtan legyél most egy kicsit rámenős.

Bika (április 21 – május 20)

Bármennyire szeretsz is valakit, néha szükséged van egy kis függetlenségre és szabadságra, hogy teret engedj a saját energiáidnak. Gondolj most elsőként magadra, így olyasmire tehetsz szert, aminek az örömét a szeretteiddel is megoszthatod.

Ikrek (május 21 – június 21)

Nem könnyű azt látni, hogy másnak csak az ölébe hullik mindaz, amiért te dolgozol, de az élet sajnos nem mindig igazságos. A keserűség azonban semmiféle pozitív energiát nem hoz magával, így próbálj inkább kellemesebb dolgokra koncentrálni.

Rák (június 22 – július 22)

Gyorsabban pörögnek az események, mint ahogyan azt először gondoltad volna, és ha egy pillanatra nem figyelsz, komoly kalandokról maradhatsz le, de értékes tapasztalatokat is veszíthetsz. Győződj meg arról, hogy ma mindenképpen helyén lesz az eszed.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23)

A kritika megfogalmazásához mindenkinek joga van, de nem mindegy, hogy ezt milyen formában teszi. Lehet, hogy te vagy ma kicsit érzékenyebb, de az is lehet, hogy jogos a panaszod. Gondold át, és ha kell, védd meg magad.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23)

Nehéz dolog tartósan haragudni valaki olyanra, aki ennyire közel áll a szívedhez. Egy kis távolság azonban most talán mind a kettőtöknek jót tesz, így van időtök a saját dolgaitokkal foglalkoznotok, és jobban értékelitek majd egymás társaságát.

Mérleg (szeptember 24 – október 23)

Mindig is fontos volt számodra az igazság, ma pedig konfliktusba is hajlandó vagy keveredni egy olyan ügy miatt, amit fontosnak tartasz. Mindig tartsd szem előtt, mit kockáztatsz, de azt is, mit veszíthetsz, ha az igazságtalanság győzedelmeskedik.

Skorpió (október 24 – november 22)

Amikor a helyzet kezd ma elharapózni, őrizd meg a hidegvéredet, és bármennyire provokálja is a másik, ne kezdj veszekedésbe. A higgadt beszélgetés és a nyugodt érvek most értékesebbnek bizonyulnak, és a te malmodra hajtják a vizet.

Nyilas (november 23 – december 21)

Egy romantikus pillanat hozhat különös boldogságot a mai napodba, mikor már azt gondolnád, hogy semmi sem úgy alakul, ahogyan te szeretnéd, kiderülhet, hogy az igazán fontos dolgok miatt még mindig nem kell aggódnod.

Bak (december 22   január 20)

Olyan értékeket hozol magaddal otthonról, amelyek másoknak talán már nem jelentenek olyan sokat, de ha néha úgy is érzed, hogy te vagy ezeknek az erényeknek az utolsó harcosa, megéri kitartani mellettük, a saját lelkiismereted miatt.

Vízöntő (január 21 – február 19)

Úgy tűnik, mindegy, mit csinálsz, mindig lesz valaki, aki szerint nem a helyes utat járod, és aki szerint más módszerekkel kellene dolgoznod a sikerért. Hagyd inkább rá, hogy ha ő annyira ért a dologhoz, akkor tegye, amit akar, te kövesd a saját szívedet.

Halak (február 20 – március 20)

Szakadj ki egy kicsit a hétköznapokból, és a sok teendő mellett ma mindenképpen csinálj valami olyasmit is, amit igazán élvezel, és ami örömet okoz. Ettől annyi pozitív energiád szabadulhat fel, ami a teendők elintézésére is elegendő lehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: