105 mikuláscsomagot osztottak ki a Pósa Utcai Óvodában

A Debreceni Karitatív Testület az UniFit Fitness és Gym Center felajánlásából mikuláscsomagokat adott át a Pósa Utcai Óvodába járó gyermekeknek. 


Az UniFit Fitness & Gym Center által összegyűjtött adományokat a Debreceni Karitatív Testület karácsonyi szeretetakciója keretében osztották ki 2018. december 6-án a Pósa Utcai Óvodában. Összesen százöt gyermeknek szereztek örömet.

Az eseményen Széles Diána, Debrecen alpolgármestere elmondta, hogy példaértékű a debreceni vállalkozók összefogása, amely ez alkalommal is megmutatkozik.

Az UniFit Fitness és Gym Center “Segítsünk együtt másokon!” adományozási akciójának célja az volt, hogy az edzőteremben található összes súly 1%-ának, azaz 45 kilogramnak megfelelő édességet gyűjtöttek össze nehéz sorsú gyermekek számára. Az adományozás kétoldalú volt, hiszen amellett, hogy sok gyermeknek szereztek örömöt, az adományozók ingyen sportolhattak az UniFit edzőtermében.

Balogh János, az UnFFit Fitness és Gym Center szakmai igazgatója kiemelte, hogy a “Segítsünk együtt másokon!” akcióval hagyományt szeretnének teremteni, mely által a jövőben is meglepetést tudnak okozni a gyermekeknek.
A Pósa Utcai Óvodába járó gyermekek műsorral és rajzokkal kedveskedtek.

 

Forrás: hajdupress.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: