Napi horoszkóp – 2018. December 06., Csütörtök

Kos: Nagyon kevés energiát fektetsz abba, amihez nincs kedved, és emiatt ma lehetnek kellemetlen perceid. Nem biztos, hogy ezzel bevágódsz a főnöködnél…

Bika: Érzékeny vagy, a figyelmességtől elérzékenyülsz, a bántásoktól megsértődsz, tehát végletesen és szenvedélyesen élsz meg mindent. A reakcióid azért legyenek visszafogottak!

Ikrek: Ha teheted halassz le minden olyan teendőt, ami stresszt okoz vagy túl nagy teher. Még jobban megvisel a felelősség és az idegeskedés, mint általában.

Rák: Ha nagyon számítasz pluszbevételre, jobb ha nem költöd el fejben, mert nem érkezik meg, legalábbis ma biztos nem. Ne hagyd annyiban, járj utána, telefonálgass, mert azért meggyorsíthatod a kifizetést.

Oroszlán: Ha ma szuper hosszú edzést terveztél, mindenképp válassz lájtosabbat, mert könnyen megsérülhetsz, és akkor talán hónapokra kényszerpihire kényszerülsz. Egy óriási esti séta is mozgás, tudtad?

Szűz: Felbukkanhat egy régi szerelmed, akivel már évek óta nem beszéltetek, de baráti viszonyban váltatok el. Most sem lesz másképp, nagyon jól érzed majd magad vele, most először tényleg csak a jelenről lesz szó kötetek. Csak semmi nosztalgia!

Mérleg: Nem tudsz a munkamániásról a lazára váltani. Főleg azért nem, mert nyomaszt a rengeteg feladat, úgy érzed, nem érsz a végére. Nem engedd, hogy a maximalizmusod ártson, vagy tönkretegye a párkapcsolatodat.

Skorpió: Jót tenne neked egy tartalmas program, ami szellemileg és fizikailag is feltölt. Ha elutazol húsvétkor, keresd meg a legközelebbi spa-t, a legjobb éttermet, vedd meg a legizgalmasabb bestsellert és kapcsolj ki.

Nyilas: Unod a monotonitást, szeretnéd a kreativitásodat kihasználni, ha ma elég gyorsan kapcsolsz, rátalálhatsz a jó lehetőségre. Menj a kollégákkal este koktélozni, mert így biztosan nem maradsz le semmi fontosról.

Bak: Érzelmileg belefáradtál egy versenybe, harcba, és emiatt úgy érezheted, hogy eddig bírtad, szeretnél kiszállni az egészből, elutazni, kizárni a problémát, sőt lezárni ezt az életszakaszt. Ha lezárod, ne menekülj el, gyorsabban feldolgozod így a kudarcot.

Vízöntő: Olyan családi program közeleg, talán pont a hétvégén, ami miatt előre feszült vagy. Talán olyan rokonoddal kell találkoznod, akivel nem békében váltatok el legutóbb vagy évek óta tart a konfliktus köztetek. Szerencsére olyan lesz a hangulat, hogy könnyen kibékülhettek.

Halak: Türelmesebbnek kellene lenned a barátoddal, hidd el, nagyon igyekszik, hogy  boldogok legyetek, de ezer dologgal kell most foglalkoznia. Igen, lehet, hogy a karrierje nagyon lefoglalja, de ezzel a közös jövőtöket is megalapozza…

 

Forrás: cosmopolitan.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: