Napi horoszkóp – 2019. Január 11., Péntek

Kos (március 21 – április 20)
Nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan tervezted, és ez a váratlan fordulat jobban megijeszthet, mint kellene. Ne ess pánikba, mindenre találni idejében megoldást, a legnagyobb ellenséged most az, ha elveszíted a fejedet.

Bika (április 21 – május 20)
Ha reggel elterveztél valamit, akkor tartsd is ahhoz magadat, máskülönben ma könnyen kicsúszhatnak a dolgok az irányításod alól. Figyelj oda a részletekre, mert ezeken is sok minden múlik, de egészében is szemléld a nagyobb képet.

Ikrek (május 21 – június 21)
Néha olyan helyekre is el kell merészkedned, ahová nem szívesen merészkedsz, de ha a céljaidat meg akarod valósítani, akkor ezekre a kihívásokra sem mondhatsz nemet. Vegyél egy nagy levegőt, és vesd bele magadat a piszkos munkába.

Rák (június 22 – július 22)
Nem ijedsz meg a kemény munkától, de azt nem szereted, ha mások után kell takarítanod. Te magadért vagy felelős, és a maguk gondját másoknak kellene megoldania. Ne hagyd, hogy a fejedre nőjenek és kihasználjanak.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23)
Te már belenyugodtál, hogy minden úgy lesz majd, ahogyan lennie kell, de úgy tűnik, nem mindenki ilyen nyugodt. Valaki az idegességét rád is átragaszthatja, pedig ez az utolsó dolog, amire most szükséged van.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23)
Valaki megpróbál kizökkenteni a ritmusodból, de nem szabad hagynod neki, hogy átírja a terveidet. Te csak folytasd a munkádat, és élvezd ki a sikereidet, miközben a legjobbakban bízol, bárhogy próbál is más másról meggyőzni.

Mérleg (szeptember 24 – október 23)
Még egy utolsó megpróbáltatás áll ma előtted, mielőtt bezsebelhetsz egy komolyabb sikert, amiért talán már tavaly elkezdtél dolgozni. Ez az akadály már nem állíthat meg most, hogy olyan sok mindenen túl vagy.

Skorpió (október 24 – november 22)
Úgy érzed, valakinek túl sok energiája, vagy szabad ideje van a környezetedben, és mintha tőled várná, hogy levezethesse azt. Neked azonban most a magad baja is elég, nem akarsz senkinek a bébicsősze lenni.

Nyilas (november 23 – december 21)
Nyugtalan vagy valami miatt, és a környezeted talán nem érti, miért aggodalmaskodsz olyan sokat. Amin nem tudsz változtatni, amiatt talán tényleg jobb is nem stresszelned magadat, a dolgok majd maguktól is kialakulnak.

Bak (december 22 – január 20)
Kicsit feszített tempót kell most tartanod, de ha van még benned elég energia, akkor képes leszel lezárni valami olyasmit, ami már régóta aggaszt, és sokkal nyugodtabban pihenhetsz utána. Egy nagy ugrás választ csak el a sikertől.

Vízöntő (január 21 – február 19)
Komoly terveid vannak, amelyeknek a megvalósítása sem lenne lehetetlen, de úgy tűnik, nem kapod meg azt a támogatást, amire számítottál. Pedig, ha az energiáidból másokra is kell vesztegetni, akkor lehet, hogy a saját céljaidra nem marad elég.

Halak (február 20 – március 20)
Az utolsó pillanatban kell egy fontos döntést meghoznod, és ez nem tesz túl boldoggá, mert nem szereted elsietni a dolgokat. Most mégis érdemes fejest ugorni, mert bármi jobb, mint lemaradni a kínálkozó lehetőségről.

 

forrás: bien.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: