23 milliárdos beruházás, 500 új munkahely érkezik Debrecenbe

A Krones csoport megkezdte új, debreceni üzemének felépítését. A vállalat Európában – Németországon kívül – először Debrecenben létesít gyártócsarnokot. A beruházás kapcsán a vállalat 75 millió eurós, közel 23 milliárd forintos ráfordítással hozza létre üzemét, ahol több mint 500 új munkahelyet teremt, írja a társaság az Origóhoz eljuttatott közleményében.

A cégcsoport a folyamat-, töltés- és csomagolástechnológia területén, ital és folyékony élelmiszeripari termékeket előállító üzemeknek tervez, fejleszt és állít elő a teljes termelési értékláncot lefedő gépeket és teljes gépsorokat; az egyedi gyártógépektől kezdve az információs technológiai megoldásokon és gyártervezésen át a logisztikai rendszerekig.

A cég sikeres termékportfóliójához hozzájárul ezenkívül a 90 leányvállalat és értékesítő központ magas színvonalú munkája.

190 ország vevői használják a Krones termékeit.

A világon minden negyedik palack egy Krones gép segítségével készül.

A Krones AG jelenleg több mint 16 ezer embert foglalkoztat világszerte. Nemzetközi nagyvállalatként a cég támogatja a munkavállalói sokszínűséget, a magas szintű szakmai tudás fenntartása és folyamatos bővítése érdekében. A magyar vállalat a termelése során kiemelt hozzáadott értékkel számol, kiemelten fontos a munkavállalók tapasztalata, tudása.

A debreceni karrierközpont megnyitásaForrás: KRONES Hungary Kft.

A vállalat olyan munkalehetőségeket kínál, amelyek változatosak és igénylik a munkatársak innovatív megoldásait a mindennapi folyamatokban is.

A vállalat büszke arra, hogy munkatársainak olyan életpályamodellt kínál, amely hosszú távon biztonságos jövőképet ad.

A most megnyitott karrierközpont feladata, hogy folyamatos tájékoztatást adjon a város lakóinak, a jövő lehetséges munkavállalóinak a vállalat tevékenységéről, a meglévő munkalehetőségekről. A következő néhány hónapban a központ segítségével fogják a több száz munkavállalót kiválasztani.

A cég honlapjának információi szerint az új telephelyen 2019 végén indulhat meg a gyártás.

Forrás: https://www.origo.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: