6 női szokás, amit gyűlölnek a férfiak

Mi nők azt gondoljuk, hogy a férfiakat azzal a néhány plusz kilóval, esetleg túl nagy orral, vagy pár „no make-up” nappal akasztjuk ki, pedig valójában ezek a tényezők érdeklik őket a legkevésbé. Azonban van pár dolog, amivel tényleg az őrületbe tudjuk őket kergetni.

 

A folyamatos „Semmi!”-zés

Ne tagadd, neked is volt már olyan helyzet, mikor a „semmi” tűnt a legjobb válasznak. És ez az, amitől a pasik megőrülnek.

No, nem azért, mert nagy lelkizésre vágynának, hanem azért, mert ők az egyenes beszédből értenek és semmi kedvük a dolgok mélyére ásni.

Az még nem világvége, ha egyszer elhangzik a szádból, de azért törekedj a nyílt kommunikációra, mert egy idő után a legtöbb pasinak ebből elege lesz.

Az órákig tartó készülődés

Mit nem lehet azon felfogni, ha egy nő szeretné a legjobb formáját hozni, igaz? De sajnos a pasik nem így fogják fel.

Nekik már a hajmosás is egyet jelent azzal, hogy kicsípték magukat.

Nem értik, hogy miért kell órákon át sminkelni, szőrteleníteni és megálmodni a tökéletes szettet.

Sajnos erre nincs jó tanácsunk, mert mi is nők vagyunk és szeretünk rákészülni az estére, szóval ehhez nem árt, ha hozzászoknak a pasik.

A folyamatos féltékenykedés

Van az a fajta féltékenység, ami még szexi, de van az, amire akár egy kapcsolat is rámehet. Oké, ideje elfogadni a tényt, hogy a férfiak szeretnek megnézni más nőket is.

Ezzel akkor sem tudsz mit csinálni, ha te vagy a tökéletes nő. Na, de azért valld be magadnak, hogy te sem vagy rest megbámulni egy szépen kidolgozott férfi testet, ha a helyzet úgy hozza.

Általában akkor a legféltékenyebbek a nők, ha önmagukkal nincsenek rendben, szóval elsődleges feladat, hogy tedd rendbe az önbizalmadat, ha túlságosan befigyel a zöld szörny a kapcsolatotokban.

Önmagad kritizálása

Tök rendben van, ha szeretnél a párodnak tetszeni és ezért naponta jársz konditerembe, de ne feledkezz meg arról, hogy te már most is a legszebb vagy neki, ezért választott téged.

Ne fáraszd a folyamatos önmarcangolással, mert ő egyáltalán nem úgy lát téged, mint ahogy te magadat.

Csak és kizárólag akkor változtass valamit a külsődön, ha a te lelkednek jó tenne, de hidd el, neki így vagy jó, ahogy vagy.

Csak mi gondoljuk azt, hogy sok változtatásra szorulnánk.

Ha többet iszol, mint ő

A félreértések elkerülése végett, igen, a nőknek is joguk van inni és jól érezni magukat.

Ezzel talán mindenki egyetért, kivéve, ha a vodkás üveg túlságosan megszalad és az egyébként bájos, kecses nőről kiderül, hogy valójában korántsem az.

Persze a legtöbb ember szembesül az alkohol hatásával, de azért arra figyelj, hogy a nagy Ő jelölt ne csak a wc-t támasztva lásson szombat esténként.

Ha kritizálod a többi nőt

Te hány olyan nőt ismersz a közvetlen környezetedben, aki őszintén tudnak dícsérni egy másik nőt, esetleg jó tanácsokkal ellátni?

Ha sokat, akkor szerencsés vagy, ugyanis a nők többsége imádja kritizálni nőtársait.

„Láttad mekkora a hátsója?”,„Tuti sok pasival bújt ágyba ezért a pozícióért.”…és még tudnánk sorolni, de, ha szeretnél jó fej barátnő lenni, akkor ezt kerüld a jövőben.

A pasik nem szeretik a pletykás, utálatos nőket, ezt jól jegyezd meg. Azzal viszont egyből leveszed a lábáról, ha megdicsérsz más nőket, kedves vagy velük, amit egyébként meg miért ne tennél?

Forrás: https://www.bien.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: