A 13 éves lány látta mind azt a vért, verejtéket és könnyet, amivel az anyaság jár

Jillian Schnerch annyira zseniális halloweeni jelmezt talált ki magának, hogy egy csapásra az internet sztárjává vált.

A 13 éves lány nyolc testvér közt nőtt fel, ezért pontosan tudja, hogy mennyire nehéz egy ilyen hatalmas családban szülőnek lenni. Édesanyja, Lindsay és apja, Kyle Hartsock ráadásul egy saját fotóstúdiót is üzemeltetnek, így a nap végére nem csoda, ha úgy néznek ki mint akik megjárták a háborút.

Jillian úgy döntött, idén agyonhajszolt anyukának öltözik be Halloweenra.

– Jillian közelről látta mind azt a vért, verejtéket és könnyet, amivel az anyaság jár. Valójában ő a mi legnagyobb segítségünk. Nagyon imádja mind a nyolc testvérét, annak ellenére, hogy sokszor őt is lestrapálják – mondta a büszke édesanya Lindsay Hartsock.

A jelmez hatalmas sikert aratott a kisgyermekes anyák között, közel hatvanötezren osztották meg a Facebookra feltöltött képet, és kilencezer komment érkezett hozzá.

– Hányan hittétek azt, hogy ti vagytok a képen? – kérdezi egy hozzászóló, és bizony sokan bevallották, hogy minden nap ugyan így néznek ki, amióta megszületett gyermekük.

Hajuk kócos, szemük karikás, ébren pedig csak a kávé tartja őket. Ruhájuk mindössze egy leggingsből és egy elnyűtt pólóból áll. Cipőt kizárólag olyat hordanak amibe könnyű belebújni, és kényelmes a rajtuk csüngő gyerekeket cipelni a boltig, meg vissza.

 

forrás: borsonline.hu

 

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: