A hideg és a hó sem vette kedvét a vásárba látogatóknak :

ez évben utoljára rendezték meg az CSAK Design Vásárt, ahol a Karácsony közeledtével számos nagyszerű, ötletes ajándékot szerezhettek be az érdeklődők.

A Debreceni Egyetem díszudvarában megrendezett esemény kicsiket és nagyokat is egyaránt vonzott : egyedi, minőségi magyar termékek, ínycsiklandozó finom édességek a TengerCake jóvoltából, továbbá aki kézműveskedni szeretett volna annak alkalmat és teret adott a Vintage World, a Makrafun és a TengerCake csapata.

Vintage WorldA Tenger Cake csapatából, Tóth Ibolyával beszélgettünk.
”Nagyon örülünk,hogy egyre több látogatót vonz a CSAK Design vásár. Jó érzéssel tölt el, hogy a mai nap is többen érdeklődtek a kurzusaink iránt, illetve voltak akik a karácsonyi ajándékot nálunk vásárolták meg utalványok formájában. A jövő évünk több szempontból is izgalmas lesz, sok újdonsággal készülünk – folyamatosan figyeljük a visszajelzéseket, hiszen egyrészt nagyon örülünk a pozitív visszacsatolásnak a nálunk töltött időről, másfelől pedig csak így tudjuk, hogy mi az, ami igazán érdekelné az embereket egy kurzus során.”

A Vintage World standjánál is nagy mozgolódás volt, hiszen pont egy workshopot sikerült elcsípnünk. Pircs Bia hosszasan mesélt a workshopok fontosságáról.
“ A kézzel készített ajándékoknak amúgy is van egy egyedi varázsuk : nem mellesleg a készítője sikerélményként élheti meg, hogy némi segítséggel olyan ajándékot készíthet, ami akár teljesen személyreszabott lehet, így biztosan nem köszön vissza máshol.”

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: