A legtöbb mai kapcsolat tartós, eltartós!

Még az a kisebbik probléma, hogy a legtöbb fiatal lánynak semmiféle jövőképe nincs, mert az később alakulhat, de hogy az idő múlásával még mindig Zimány Linda, vagy valamelyik celeb feleség az etalon, az baj.

Kezdődik a vadászidény
Egy középiskolai tanárom szavait idézve, aki 25 éves koráig nem talál társat, az jó eséllyel marad egyedül. A mai lányok ezért megfontoltan, FBI-os szakembert meghazudtoló módon hosszas kutatómunkát végeznek a párkeresés témakörében.
A 21. században kevésbé fontos szempont az intelligencia, a humor és további értékeket képző férfi tulajdonság – még ha az angol tudósok ezt is állítják – mint a keresőképesség, és a majdan örökölt hozomány.
Az y generáció hajadonja egy különleges érzéket tréningezett ki magának, harmadik szemével azonnal képes feltérképezni a leendő oldalborda vagyoni helyzetét, valamint szavak nélkül is megválaszolja a kérdést, hogy el tudja e tartani a párja akkor is, ha őt valami szerencsétlenség folytán a pokoli spirál a társadalom szélére taszítja és a fáradhatatlan próbálkozás ellenére sem talál munkát.

Nyilván a munkaadó a hibás, hogy nem szeretne a kötelékbe egy olyan üveges tekintetű, műanyagbabát, aki kettőig nem tud számolni és a legnagyobb problémája, hogy a reggel feltöltött Facebook posztra kevesebb lájk érkezett, mint a tegnapira.
Ha esetleg megkapja a lehetőséget, lendületes sebességgel igyekszik kapaszkodót találni a munkakörön, hogy a hr specialista azonnal behívja a következőt.

Majd apa megteremti
Miért is dolgoznátok lányok, mikor számtalan olyan, „életem szerelme” potenciál hever parlagon, egyedülállóként, aki mellett lehettek fotómodellek, Instagram influencerek, make up artistok vagy valami más, ezekhez hasonló gyötrelmes, lélekölő szakma nagykövetei.
A nőt az Isten kényelemre teremtette! A gyengécske kezek egy bankkártyán kívül nagyobb terhet nem bírnak el, a lábak is belefáradnak az egész napos cipőpróbába, és bizonyított, hogy a konditeremben és a fodrásznál is kegyetlenül el lehet fáradni.

Igen, ti vagytok azok, akik a szoláriumból kilépve megjegyzést tesztek a Karátos pólóban, két gyerek kezét fogó „tehénre”, aki éppen munkából rohanva igyekszik felszállni az egyik tömegközlekedési eszközre. Képzeljétek, még mikor hazaér, ő annyi időt fog eltölteni a konyhában, mint ti délelőtt a műkörmösnél. Gondoljatok csak bele, neki annyi a munkaideje, mint amit ti egy nap alatt a közösségi oldalakon töltöttetek, és annyit kap érte, mint az új Obag táskátok a hozzá illő pénztárcával.
Ellentétben veletek, nem várja, hogy kint legyen a „zsebpénz” az asztalon, nem küldi el este 10 kor a férjét a Mekibe mert éhes, és nem érdekli a legújabb Zara kollekció.
Legalább olyan ügyesen osztja be a pénzt, mint ti a helyet a gardróbszekrénybe, mikor hazaértek a bevásárlóközpontból. De ami mindennél fontosabb, boldog!
Ellentétben veletek, akik legbelül biztosan érzitek, hogy az általatok képzelt erkölcsi norma szembe megy a világgal.

Mikor a lufi kipukkad
Elárulom miért lesz érdemes önállóan is értéket teremtened. Ha egyszer az általad bankautomatának szituált partner megelégeli a sivár, tartalmatlan mindennapjaidat, nem leszel többé ember, csak egy adatlap, amire senki nem akar kattintani.

írta: Keszthelyi Zoltán

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: