A lélek csodája !

 Praxisom legmegrázóbb és személyes érintettség miatt,eddigi legnehezebb szeánszát vezettem le. 

Kedves barátnőmmel az élet eltávolított egymástól minket. Sok éve nem is beszéltünk. Gyermekeink nagyon jó barátok voltak. Nemrégiben imádott gyermeke meghalt balesetben. E hónap elején megjelent meditálás után már,álmomban a fia. Kérte,vegyem fel a kapcsolatot anyukájával és segítsek.

Megkerestem barátnőmet..

A képen a következők lehetnek: szöveg

A fia halála után napra pontosan 6 hónapra jelent meg előttem. S igen, Barátnőm nagyon beteg. Ezért szólt hozzám a fiú.

Szeánszon ,minden idegszálammal éreztem,hogy ott van . A kapcsolat létrejött,mert Ő akarta. Édesanyjának a kezét fogtam,és a fájdalmát érezve,úgy hiszem, ennél jobban semmi nem fájhat.

Minden kérdésre az inga által válaszolt. Szinte kiugrott néha a kezemből. Ott van,édesanyjára vigyáz,második őrangyalként.

Olyan erős kötelék volt köztük,hogy az nagyon ritka.

Nagyon öreg lélektársak. Őrangyalok,a Tiszta szívűek lehetnek a szerettük mellett,ha kérik és méltók rá.

Testvérére is vigyáz.

Barátnőm meg fog gyógyulni. Ezt ígérte.

Biztosan,buktatókkal,de meggyógyul. Azóta naponta beszélünk. Minden meg van írva,és akkor jön el az ideje,amikor kell. Nekünk sok év után jött el a barátságunk folytatása. S ezt a fiának köszönhetjük.

Barátnőm,a betegségével küzd,és az erőt neki elhunyt mindene,fia adja. Segíti ,általam is és az ő fényenergiájával . Emléke legyen áldott.

A képen a következők lehetnek: virág

Véletlenek nincsenek,mindennek megvan a maga ideje,és az akkor jön el,amikor meg kell történnie. Imádom a “munkámat” sokat ad és sokat elvesz ,de tudom ,ezzel segíthetek.

Látom,hogy mindig a bizonytalanság a legrosszabb.

Októberben ,hamarosan indul a spirituális szeretetkör,Debreceni Campusnál.

De egyéni terápiára is leget jönni természetesen. Pszichiátriai betegek,gyászt ,elhagyást,válást feldolgozni nem tudók csoportjába lehet jelentkezni ,

Áldás !

Anome.

Jelentkezni facebook oldalamon lehet.

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: