Az árva muzsikustól – a Hétköznapok ünnepéig

(Könyvajánló)

Kedves Olvasók!

Napjainkban hatalmas változáson ment keresztül a könyvkiadás, könyvmegjelentetés. Nemcsak nyomtatott formában olvashatjuk kedvenc műveinket, hiszen egy- két kattintással a világ bármely tájáról tölthetünk le e-könyveket.

Képtalálat a következőre: „A hétköznapok ünnepe”

Az e-könyv (angolul e-book) az elektronikus formában létrehozott és terjesztett szöveget és egyes esetekben képet tartalmazó fájl, amely digitális megfelelője a nyomtatott könyvnek. Bárhol, bármikor olvashatjuk, hiszen számos eszközön elérhető: Okostelefonok és táblagépek, Laptopok és számítógépek, E-olvasók és más eszközök

Ma már lehetőség van a szerzői könyvkiadásra, melyhez segítséget adnak a Self- Publishing kiadók, például: http://publio.hu/, https://publishdrive.com/

Minden szerző számára öröm, ha munkásságát, műveit az olvasók elé tárhatja, hiszen nemcsak megmérettetés, de az építő gondolat, lelkének ezernyi rezdülése is így jut el hozzájuk.

Az elmúlt időszakban ezek a lehetőségek tették számomra is lehetővé több könyvem megjelentetését.

Az árva muzsikus

Képtalálat a következőre: „Az árva muzsikus”

Festményeimmel illusztráltam a könyvet, melyben tanulságos, vidám történetek, novellák, versek (Gida az Udvarban, A rátarti pelikán, A nagy hármas, Piszem nagy kalandja, Bendzsi …) mellett a mély szenvedéseket megjáró emberek portréja is kirajzolódik: Amikor kilépünk a kapun című novellában. A remény az mely tovább vezethet az úton, még ha a megsebzett szív nehezen is gyógyul be. A kötetben szerepel díjnyertes novellám: A Farkas.

A linkre kattintva https://lakatosilonaszerzoioldala950158161.wordpress.com/2018/12/12/az-arva-muzsikus/ megtalálhatjuk azokat a helyeket ahol megvásárolható (Libri, Lira, Kobo, Google Play, Bookline, iTunes …)

 Bulvár kicsit másképp

Képtalálat a következőre: „bulvár kicsit másképp”

A Bulvár kicsit másképp című könyvemben  a Montázsmagazinban (Kecskemét) megjelent írásaimból találhatunk összeállítást.Azonban ne a megszokott bulvár híradásokra gondoljunk, kiváló filmekből találhatunk válogatást (Az életrevalók, A remény rabjai, Árnyékország, Hacsi,Fehér Isten…) Nemcsak a történetekkel ismerkedhetünk meg ,hiszen az alkotók, művészek is közel kerülnek hozzánk. Megismerjük küzdelmeiket, betegséggel való vívódást, a hihetetlenül nehéz helyzetből való felemelkedést…(Michael J. Fox,Rejtő Jenő,Téglás Zoli,Jean Paul Belmondo…)

A linkre kattintva

https://lakatosilonaszerzoioldala950158161.wordpress.com/2018/03/05/bulvar-kicsit-maskepp/ megtalálhatjuk azokat a helyeket ahol megvásárolható (Libri, Lira, Kobo, Google Play, Bookline, iTunes …)

A Hétköznapok Ünnepe

Képtalálat a következőre: „A hétköznapok ünnepe”

Több év alatt összegyűjtött versek jelentek meg a kiadványban, melyet festményeimmel illusztráltam. Jelenkorunk attitűdjei, a sok embert érintő változások –otthontalanság, emberek változó kapcsolatrendszere -, a Természet szépségei, Lelkünk magassága és mélysége témakörökben íródott verseim bemutatják azt a sokszínűséget, változást, amit megélünk mindennapjainkban.

Barátoknak írt versek is helyt kaptak a kötetben –Margó, Gerry, Erzsi, Anna, Ricsi baba…-

Szeretném, ha olvasóim szívéig jutnának  el a soraim.

A linkre kattintva

https://lakatosilonaszerzoioldala950158161.wordpress.com/2019/02/08/u-konyvem-a-hetkoznapok-unnepe/ megtalálhatjuk azokat a helyeket ahol megvásárolható (Libri, Lira, Kobo, Google Play, Bookline, iTunes …)

   A győztes életről

Képtalálat a következőre: „A győztes életről”

Minden ember életében valamilyen formában megtalálható a hit, még az úgynevezett ateista ember életében is ,hiszen az ő hite az, amiben nem hisz.Kötetemet az Istent kereső és megismerni vágyó embereknek ajánlom.

Lelki énekek, versek melyek útmutatást, vigasztalást, bátorítást, intést, örömet, reményt adnak mindennapi életünkben.

A várakozás hosszútűrését is, amikor beteljesedik az ígéret, a Nagy Ébredés, amikor Isten jelenléte és hatalma fog munkálkodni az emberek életében, elhozva a gyógyulást és megújulást.

” Beszélgetvén egymás között zsoltárokban és dicséretekben és lelki énekekben, énekelvén és dicséretet mondván szívetekben az Úrnak.”

– Pál Apostolnak az Efézusbeliekhez írt levele 5. rész 19. ige –

A linkre kattintva

https://lakatosilonaszerzoioldala950158161.wordpress.com/2019/01/17/megjelent-uj-konyvema-gyoztes-eletrol/ megtalálhatjuk azokat a helyeket ahol megvásárolható (Libri, Lira, Kobo, Google Play, Bookline, iTunes …)

Köszönöm szépen a lehetőséget köteteim bemutatására.

Leendő Olvasóim véleményezhetik az oldalakon a könyveket.

Szeretettel ajánlom Mindenkinek, remélve, hogy sok szép percet szerez az olvasóknak.

Weboldalam a könyvekről:

https://ilona-art-hungary.webnode.hu/

Szerzői oldalam:

https://lakatosilonaszerzoioldala950158161.wordpress.com/

A Google Books, de más oldalakon is olvashatunk részletet a könyvekből.

Köszönöm szépen a megosztásokat.

Lakatos Ilona

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: