Dúl a szerelem: Tóth Vera megtalálta az igazit

Az éne­kesnő bol­do­gabb, mint va­laha, úgy érzi, meg­ta­lálta az iga­zit.

Tóth Vera és kedvese, Pauli Zoltán februárban vállalták fel a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, szerelmük pedig azóta is töretlen. Bár az énekesnő keveset beszél a magánéletéről, azt egyáltalán nem rejti véka alá, hogy mennyire boldog a séf mellett, sőt, Vera úgy érzi, hogy végre megtalálta az igazit.

 

“Óriási boldogságban vagyunk és ez nagyon jó” – kezdte Vera, a TV2 Ripost műsorában, majd hozzátette, kapcsolatukat már az elejétől kezdve komoly szintre emelték.

Már mind a ketten elértünk egy olyan fejlettségi szintet, hogy nem azért vagyunk egymás mellett, hogy játszunk egymás lelkével, hanem azért vagyunk, hogy társai legyünk a másiknak, tehát bármi beleférhet ebbe az állapotba

– jelentette ki az énekesnő, akit egyáltalán nem zavar, hogy Zoli miatt olykor többet kell utaznia, hiszen a férfit vidékre, Palkonyához köti a munkája.

“Néha ott élek, néha Budapesten, tehát én ezt borzasztóan élem ezt a vidéki életet, mert én vidéki lány vagyok, és én ebben nőttem fel, és azt hiszem, valószínűleg a jóisten úgy akarta, hogy visszatérjek a gyökereimhez” –  mondta Vera, aki így azt is el tudja képzelni, hogy végleg vidékre költözzön, a pár között ugyanis a hétköznapokban is tökéletes az összhang.

 

Forrás: https://ripost.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: