Egész éjszakára magára maradt a 10 hónapos csecsemő

Az anya gyilkosa a házban hagyta vasárnap a 10 hónapos kisfiút, akit csak hétfő reggel találtak meg.

Mint arról beszámoltunk, megöltek egy fiatal, 27 éves nőt a Győr-Moson-Sopron megyei Kajárpécen. A rendőrség elfogta az ügyben a nő volt élettársát, a 29 éves Cs. G. Mártont, aki beismerte a gyilkosságot.

Blikk most azt írja, a férfi és a nő több éve egy párt alkottak, és tavaly májusban közös fiuk is született, de a kapcsolatuk megromlott, a férfi külföldre utazott, a nő pedig visszaköltözött szülőfalujába, Kajárpécre.

A férfi a rendőrség korábbi közlése szerint a gyilkosság előtt néhány nappal tért haza külföldről, majd többször is meglátogatta a nőt, hogy megpróbáljon kibékülni vele. A Blikk azt írja, a férfi a rendőröknek a kihallgatásakor azt vallotta: vasárnap, amikor veszekedtek, elszakadt benne egy húr, és először bántalmazni kezdte a nőt, majd nekiesett egy késsel, és többször is megszúrta.

A lakásban volt és éppen aludt a 10 hónapos közös gyermekük is, akit a férfi otthagyott a házban a halott édesanyjával. A lap információi szerint a csecsemő egy egész éjszakán át volt egyedül a halott édesanyjával a házban, a nő holttestét ugyanis csak hétfő reggel találták meg, a kisfiút ekkor a nagymamánál helyezték el.

Forrás: https://hvg.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: