Egy férfival élnek együtt az ikerlányok

Egy férfin osztozik az ausztrál ikerpár – mindent hárman csinálnak, az ágyban is.

Anna és Lucy De Cinque 33 évesek, nyolc éve járnak ugyanazzal a férfival, Bennel. És osztoznak. Mindenben.

“A világ legegyformább ikrei”-nek is nevezi magát az az ausztrál ikerpár, amely nyíltan felvállalja nem éppen mindennapi magánéletét. Anna és Lucy De Cinque Perth városában élnek az édesanyjukkal, és már nyolc éve közös szeretőjükkel, Bennel. A 34 éves Ben Byrne büszke arra, hogy két teljesen egyforma barátnője van. A lányok egy tévéshow-ban meséltek az életükről, és arról, hogy mindent édeshármasban csinálnak.

“Van egy hatalmas franciaágyunk. Nagyobb, mint egy franciaágy, három személyes. Azon fekszünk esténként hárman, Ben középen, és fogja mindkettőnk kezét. Ha az egyikünket megcsókolja, akkor a másikunkat is. Ha az egyikünkkel szeretkezik, akkor a másikunkkal is. Soha, semmiben nem helyezi előtérbe egyikünket sem ” – mesélték a nővérek.

A lányok – akik bevallották, hogy egészen döbbenetes hasonlóságukra azért rásegítettek néhány plasztikai beavatkozással is – nagyon boldogok, hogy rátaláltak Benre. Azt mondják, sok gondjuk volt azzal, hogy a férfiak csak trófeát láttak bennük, mindenki “ki akart próbálni” egy ikerpárt. De Ben őszintén szereti mindkettejüket, talán azért, mert neki is van egy ikertestvére. Ők kétpetéjűek, nem hasonlítanak egymásra, és a fivérének is van barátnője. Igaz, “csak” egy.

Az ikrek most azt fontolgatják, hogy összeházasodnak szerelmükkel, egyszerre. Igaz, ezt az ausztrál törvények egyelőre nem teszik lehetővé. Teherbe viszont szintén teljesen egyszerre szeretnének esni Bentől, hogy anyukák is együtt lehessenek.


https://www.instagram.com/p/BsILnDIHtS_/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/BtVZOSWhwsL/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: