Egy népszerű magyar youtuber tinilányoktól csalhatott ki meztelen képeket

A 444.hu információi szerint egy népszerű magyar youtuber fiatal lányoktól csalhatott ki meztelen képeket.

A videós több mint 10 fiatal lánynál használta ki a népszerűségét. Ő is küldött magáról fotókat, viszont ha nem kapott cserébe semmit akkor véget vetett a beszélgetésnek.
Az egész ügy egy tavaly feltöltött Youtube-videóból indult ki, amely egy 3 évvel ezelőtti levelezésről szól. A beszélgetésből az derül ki, hogy a videós az akkor még 14 éves lánynak szemrehányást tesz, amiért nem küldött neki magáról bikinis képeket.

Akkoriban a videóval csak pár videós és a nézőik foglalkoztak. Azóta az derült ki, hogy több mint 10 lánynál használta ki a videós a népszerűségét, hogy fiatal lányok bizalmába férkőzhessen és úgy csaljon ki tőlük bikinis vagy meztelen képeket.

Az információkból az derül ki, hogy egyetlen olyan eset volt amikor a videós kapott is képet, és a lány azért állt elő a történetével, mert teljesen felbosszantotta, ahogy a férfi reagált a tavaly előkerült ügyre.

A videós egy 40 perces videót készített a fent említett ügyről, amiben nem tagadta a vádakat. A videóban azt is elmondta, hogy akik bármilyen privát beszélgetést nyilvánosságra fognak hozni, azok ellen jogi lépéseket fog tenni.

 

forrás: 444.hu

 

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: