Egy társadalmi vállalkozás kreativitást kíván

– ebből pedig nincs hiány az Aprónép Közhasznú Egyesületnél.

Legutóbbi projektjük egy olyan hostel létrehozása volt, ami egyszerre lehet csalogató a hátizsákos utazóknak, kis-és nagycsaládosok számára, egyedül és párban utazóknak is.

Fontos szempont volt, hogy kutyabaráttá varázsolják ezt a hostelt, hiszen a hostel épülete több egyesületnek is otthont ad – ezek mellett pedig két „munka” kutya felel a kiváló hangulatért.


A Chill ’N’ Go Hostel október 11-én nyitott Debrecenben, egy nyugodt, kertvárosi részen – a Patay utca 16 szám alatt. A zöldövezetben levő, meseházikó kiváló kikapcsolódást nyújt – belső finn szaunája mellett a szabadidős tevékenységeknek is eleget tesz a ház kertje – egy baráti szalonnasütés, bográcsozás feldobja a szállóvendégek mindennapjait.
A Chill ’N’ Go Hostel kutyabarát szálláshely, ami külön öröm azoknak a családoknak, akik a házi kedvencük nélkül nem érzik igazinak a nyaralást.
“Nagyon szeretnénk, ha ez egy olyan szálláshellyé válna, amelyet szeretnek a vendégek és szívesen visszajárnak” – nyilatkozta Iván Judit, a Chill ’ N’ Go Hostel operatív managere.

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: