Erősödő paranormális tevékenységek…

 …indultak el karácsony utáni időterminálban.

Mint már említettem,a régi kultúrák holdhónapban számoltak. Tehát a Gergely naptár helyett, ezzel kell a ciklusok idejét számolni./28nap/ A különböző vallások a nagy ünnepei ezért minden évben más-más napra esnek !

A keresztény Karácsony, vagy éppen Húsvét is más-más napra esik,mint eredetileg. Ezért is van,hogy az imák,fohászok sem úgy érnek célba,mint ahogy várják!! Karácsony,Jeshua/ Jézus születése tehát, a zsidóság időszámítása szerint valós. Most 5779-et írnak !!!

Kb:13 évente esik egybe az eredeti holdhónapon alapuló időszámítás !

Parapszichológus& médiumként az angyali vezetéssel jósolok, nézek a jövőbe , vagy a múltba és egyre gyakrabban keresnek meg, elhunytakkal kapcsolatos kérdésekkel,vagy szeánsz lebonyolítására kérnek fel s a lelkekhez kapcsolódva, válaszokat várnak.

Mi is van ODAÁT ?!

Mindig elmondom,bármilyen tevékenységet is végzek,hogy a válasz lehet fájni fog.Az igazság néha ,igenis fáj ! A jóslás is gyakran mutat gondokat. De,csak azt mondom,amit hallok vagy látok. Fényképeken is meglátom,kivel és mivel álltnak szemben,ki milyen életet élt,mire számíthatnak tőle. Különleges és mélyen megdöbbentő szellemi jelenlétek kezdődtek el! Angyalok alakváltó és embernek is látható jelenésétől ,a segítő szándékok kézzel fogható és látható bizonyítékainak sokasága.

A holtak üzennek! Az angyalok is ! Vegyél már észre!

Legutóbb 2 képet kaptam,mindkettőn határozott üzenet volt,amit általam közvetítve elmondhattak.

Itt vagyok Veled !

Lentebb,megtalálható az a posztom,amiben tavasszal meghalt fiatalember üzent,keressem meg az édesanyját. Szüksége van rám. Anno a legjobb barátnőm volt,gyerekeink is barátok . De sok éve eltávolodtunk. Más -más dolgunk miatt. Az anya fia elvesztése után mellrákos lett. Felhívtam. Megidéztem a fiát. Őrangyalként segít most,gyógyítja. Maga kérte a kirendelést anyja és húga mellé. Mióta kapcsolatban vagyunk napi szinten, azóta műthetővé zsugorodott mindhárom a daganat, és 8 kemo mellett dolgozik !

Vele történt most az egyik legkülönlegesebb esetem.

Izgatottan hívott ,szinte sokkos állapotban.A képei közül az egyiken egy fehér karika jelent meg. Előtte a telo lemerült,3% fölé nem töltődött. Zümmögött egész éjjel. Elment új töltőt venni. Otthon a régit még egyszer megpróbálta. Működött!!

Ezután rokonának küldött képeket,és így jelent meg s karikázott kép. Lányának mutatta,akit kirázott a hideg ! Felismerte. A bátyja nevének kezdőbetűje “O”. Anyukája,azonnal hívott. Ilyen nem lehet. !!

Sőt a teló, ugyebár egy napig nem is üzemelt. Megnyugtattam. Átküldte a képet. Ő fotózta a síremléket. Senki nem volt vele.

Elemzés előtt kapcsolatba léptem a fiával. Elmondta amit akar ,jó jel. Vele van,nagy fordulópont lesz az életében. Számok jöttek,dátumok,kabbalai számításokkal. Megnézte mit írtam és hívott. A fiam van a képen!! Ott van,megismerem!!!Az én FIAM ! Kérdezte lányát , sőt továbbította rokonnak. Mindannyian megismerték. A tükörképe tükröződött a vázán.

Itt vagyok Veled anyu ! Nyugodt légy !.

Ezt akarta elmondani. A műtétnél is vele lesz. Többször megjelent már ablakban, húgának,éjszaka átlibben a szobán az árnyéka,simogatja az édesanyja hátát is. Érezhetően. Sok apró jelet hagy. Egyre erősödőbb ,észrevehetőbbeket. És nem csak Ő. Sokan szeretnének kapcsolatot felvenni szeretteikkel. Néha bizony,menekülök szinte a tömegből, bevásárláskor,annyi hangot hallok egyszerre.

Érzem őket ! A kéréseket. Tőlük ! Odaátról. Áldás vagy sem ?!

Nekem ez a feladatom. Segíteni. Tevékenységemért kapott adományokat teljes egészében egy debreceni, beteg és/vagy fogyatékkal élő gyermekeket támogató alapítványnak ajánlom fel.

Utalásokat is az Ő számlájukra lehet elküldeni! Mivel sokan kérnek netes elemzést,távoli ingajóslást, spirituális tanácsadást és 10 -ből 9 -en nem utalnak !!!  Több órát vesz el a napomból egy kérés ! A koncentráció és a kapcsolódás pedig sok erőt vesz ki belőlem. , Ezután ,a tapasztalatokra tekintettel,csak az adomány beérkezése után fogom a kért segítséget elvégezni. Megértéseteket köszönöm ! A fentebb leírt paranormális tevékenységről, anonime teszem ki a képeket.

Helyszín: Debreceni Köztemető. Áldás ! Anome.

Ide kattintva megtalálhattok : Anome Facebook

 

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: