Mikor: 2018-12-02 @ 16:00 – 17:00
Hol: Korzó Ételbár, 4026 Debrecen, Hatvan utca 1-3

CSAK 1 ÓRÁNK LESZ A CSODATÉTELRE TÜNDÉREINK! A Tündérkör Alapítvány másodjára hirdeti meg a forradalmian új Csokigyűjtő Flash Mobját! Tavaly 48 kg gyült össze az első Csokigyűjtő FlashMobon. Toljuk le közösen a tavalyi csodát! Az esemény egy figyelemfelhívó program, mely arra hivatott, hogy minél erősebb reflektorfény irányuljon az elesett gyermekekre úgy, hogy közben adományozunk is. Hogy mi a dolgod? Misem egyszerűbb, csak hozz egy csokit (vagy többet, édességeket) december 2-án a Korzó Ételbárhoz, ahol az önkénteseink mögé felsorakozva, (egy félreérthetetlen jelre mikulás sapit fejre téve) együtt indulva a (a környéken is tudsz venni) kihelyezett adományponthoz sétálva, szó nélkül tedd le a többi adományozóval együtt! Ezt fegyelmezetten, csendben tegyétek! Ha nem tudsz ott lenni, de szeretnél csokit adományozni akkor kérlek bátran vedd fel a ...

" />

ll. Csokigyűjtő FlasMob

Mikor:
2018-12-02 @ 16:00 – 17:00 Europe/Budapest Időzóna
2018-12-02T16:00:00+01:00
2018-12-02T17:00:00+01:00
Hol:
Korzó Ételbár
4026 Debrecen
Hatvan utca 1-3
Kontakt személy:
Tündérkör Alapítvány

CSAK 1 ÓRÁNK LESZ A CSODATÉTELRE TÜNDÉREINK!

A Tündérkör Alapítvány másodjára hirdeti meg a forradalmian új Csokigyűjtő Flash Mobját! Tavaly 48 kg gyült össze az első Csokigyűjtő FlashMobon. Toljuk le közösen a tavalyi csodát!

Az esemény egy figyelemfelhívó program, mely arra hivatott, hogy minél erősebb reflektorfény irányuljon az elesett gyermekekre úgy, hogy közben adományozunk is.

Hogy mi a dolgod? Misem egyszerűbb, csak hozz egy csokit (vagy többet, édességeket) december 2-án a Korzó Ételbárhoz, ahol az önkénteseink mögé felsorakozva, (egy félreérthetetlen jelre mikulás sapit fejre téve) együtt indulva a (a környéken is tudsz venni) kihelyezett adományponthoz sétálva, szó nélkül tedd le a többi adományozóval együtt! Ezt fegyelmezetten, csendben tegyétek! Ha nem tudsz ott lenni, de szeretnél csokit adományozni akkor kérlek bátran vedd fel a kapcsolatot a Tündérkör Alapítvánnyal!

Az összegyűlt csokoládékat a mi általunk életre hívott TündérKarácsonyon (ez nem egy rendezvény lesz, hanem egy folyamat, ahol az ünnepek előtt alapítványunk kiosztja az adományokat) keretein belül, a rászoruló gyermekekkel rendelkező családok számára. A történésen a sajtó is jelen lesz. Oszd meg az eseményt, hogy minél többen legyünk!

FIGYELEM!

A helyszínen hang és képfelvételek készülnek, melynek kizárólagos birtokosa a Tündérkör Alapítvány. Azzal szabadon rendelkezhet az idevonatkozó PTK rendelkezéseit betartva. Szóróanyagok, videóreklámok stb. készülhetnek belőle s azt szabadon publikálhatja. Minden résztvevő az esemény területére lépéskor ráutaló magatartásával ezt elfogadja. A rendezvény területe jól láthatóan ki lesz jelölve és táblázba. Azon kívül alapítványunk munkatársai nem készítenek felvételeket

Neked egy csoki, neki egy szélesebb mosoly. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hirdetés