Féltékenységből gyilkolta meg riválisát egy férfi

A 29 éves Ashley King leszúrta a recepciósként dolgozó Gareth Atkinsont. A két brit férfi konfliktusának hátterében szerelmi dráma állt.

Atkinsont a barátnője, Jade Walker-Saunders kapualjában szúrta meg a férfi. Megpróbálta a gyilkosságot önvédelemnek beállítani, de tanúvallomások és a közösségi csatornákon küldött üzenetek alapján legalább 18 hónapig tarthatta rettegésben Atkinsont, akit május 8-án ölt meg. King azt állítja, nem gondolta komolyan, mikor azt mondta, hogy megöli Atkinsont, de a tanúk mást mondtak: előfordult olyan, hogy King egy hatalmas, saját kézzel készített fejszét lóbált Walker-Sounders lakása előtt, aminek a tetejét még meg is erősítette 40 csavarral.

A végzetes éjszakán állítólag Walker-Saunders egész éjjel Kinggel szeretkezett, ezért Atkinson egy közeli barátjának szólt, hogy menjen át a nő lakására. A barát elmondta, hogy azért nem mehet át ő maga, mert a másik férfi biztosan megölné. Mindeközben King-nek is volt barátnője, akit Shaunie Haig-nek hívnak. Atkinsont családja, barátai és kollégái gyászolják. King-et életfogytiglanra ítélték.

 

Forrás: blikk.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: