Horror: halott darazsakkal üzent az ismeretlen

Egy húszéves, művészetet tanuló egyetemi hallgató, Sophie Dalgleish épp következő órájára tartott, amikor vérfagyasztó dologra lett figyelmes. Több tucatnyi elhullott darázs hevert az épületben szerte szét, amit először arra fogtak, hogy feltehetőleg egy darázsfészek van a közelben – ám amit ezután láttak, tökéletesen illene egy horrorfilmbe.

– Szóval az történt, hogy én és egy barátom lépcsőztünk felfelé az egyetem épületében, mire feltűnt, hogy minden egyes lépcsőfokon ott hever egy halott darázs. Erre csak annyit mondott a barátom, hogy ez teljesen olyan, mintha egy horrorfilmben lennénk. Ahogy felértünk a lépcsőn, bebizonyosodott, hogy igaza van: húsznál is több darabból álló kupacban álltak a darázstetemek – mesélte Sophie, majd folytatta a rémtörténetet – másnapra már teljesen megfeledkeztem az egészről, és ahogy ugyanazon a lépcsőn felmentem, láttam, hogy a kupacból valaki kitette a „szia” szót. Teljesen kiakadtam, egyszerre sírtam és röhögtem, hogy mégis hogy lehet valaki annyira furcsa, hogy ilyesmire időt szánjon.

A lány a rémisztő képet közzétette Twitterén is, ahol hozzátette: „igazából nem is várhatnánk mást egy művészeti iskolától”.

A tettes kilétéről semmit sem lehet tudni.

 

Forrás: borsonline.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: