ITT A NAGY VALLOMÁS

Nótár Mary barátnőjével él együtt

Bírósági vallomás bizonyítja, hogy egy fedél alatt él Nótár Mary és barátnője, H. Lotti – írta a Story magazin eheti számában. Mary ugyanis a bíróságon csatározik volt menedzserével, Lakatos Róberttel, aki 80 millió forintot követel a közöttük levő szerződés felrúgása miatt, és aki állítja, kamu volt az énekesnő tavalyi terhessége.

H. Lotti a bíróságon a lap beszámolója szerint nem is nagyon tagadta, hogy együtt élnek Miskolcon Maryvel, sőt, fellépéseire is elkíséri, ahol ő veszi fel az énekesnő gázsiját. Lotti 16 éves korában ismerte meg az énekesnőt, Lakatos Róbert szerint ekkor kezdett el megromlani közte és ügyfele között a kapcsolat.

Nem értem, miért nem vállalja fel az élettársi kapcsolatot, ami miatt a velem való szerződést is felrúgta

– nyilatkozta a Storynak a menedzser.

Mary még korábban tett vallomást, szerinte azért kellett felbontani a szerződést, mert úgy érezte kihasználják, és több pénzt vesznek el a gázsijából, mint amennyi jogos lenne. Azt is elismerte, hogy volt egy időszak, amikor a kristály nevezetű droggal élt, állítása szerint azért, mert pszichés problémákkal küszködött. A bíró azon kérdésére, hogy tavaly még miért hosszabbította meg a szerződését a menedzserirodával plusz öt évre, azt válaszolta, labilis idegállapotban volt, „azt sem tudtam, mivel hangulatjavító gyógyszereket és nyugtatókat szedtem” – vallotta az énekesnő.

A magazin próbálta megszólaltatni Maryt is, de ő még ahhoz sem járult hozzá, hogy képek jelenjenek meg róla, vagy 18 éves barátnőjéről.

Forrás: http://www.borsonline.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: