Józsán helyre igazítottak egy Soros-plakátot

Egyre több Soros-plakátot igazítanak helyre az országban

Jakab Péter kedden meghirdetett akciójához csatlakozott Demeter Pál, a Jobbik balmazújvárosi önkormányzati képviselője. A Jobbik politikusa a Debrecen melletti Józsán igazított helyre egy Soros-plakátot.

Demeter Pál a Jobbik politikusa kiemelte, hogy

azért döntöttem, hogy csatlakozom Jakab Péter felhívásához, mert egyfelől ez egy hazug és megtévesztő kampány a kormány részéről, másrészt korábban én magam is elszenvedője voltam annak, amikor helyi fideszes aktivisták tavaly az összes plakátomat megrongálták.

Demeter hozzátette, hogy a rongálás után a helyi ügyészséghez fordult, ahol azt a választ kapta, hogy a rongálók a szabad vélemény nyílvánítás jogával éltek. Ezért is döntött most úgy, hogy csatlakozik a Jobbik akciójához. Ráadásul ugyanazzal a helyreigazítással élt, mint a keddi sajtótájékoztatóján Jakab Péter.

Jakab akkor úgy fogalmazott, hogy

míg Brüsszel az utóbbi három évben egyetlen embert sem telepített Magyarországra, addig a kormányzat 86 ezer bevándorlót engedett be.

A Jobbik országgyűlési képviselője szerint, aki az EP-választáson a Fideszt támogatja, az a bevándorláspárti erőkre szavaz.

Forrás: https://alfahir.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: