Kerekerdő Élménypark

Kerekerdő Élménypark

A Kerekerdő Élménypark számos vendéglátó egységgel és színes étel- és ital kínálattal várja az Élményparkba látogató minden kedves vendégét.

Palacsintázó

Csodálatos élmény, ha nagymamánk kényeztető ízes palacsintáira gondol az ember. Ezt eleveníti fel az Élményparkban található palacsintázó, ahol a régi ízvilágokon (kakaós, lekváros, stb.) túl különleges ízkombinációkkal (nutellás banános, túrós barackos, meggyes mákos, stb.) is találkozhat, aki egy könnyed desszertre vágyik.

A mindenki által kedvelt palacsintákon kívül pedig ínycsiklandozó gofrikba és fánkokba is belekóstolhatnak a kulinális élvezeteket keresők!

Snack bár

Az Élménypark vendéglátó egységeinek kínálatába új színt hoz a búbos kemencével rendelkező nyitott látványkonyhánk. Egy mesebeli környezetben várja a megéhező látogatóinkat ínycsiklandozó ételkínálatával, hideg- és meleg ital választékával.

Ételkínálata között megtalálható a pizzától kezdve, a gyroson át, a hagyományos hamburgerekig sokminden, mi szem szájnak ingere.

Nagy teraszával a mesejelenetek mellett egy igazán élménydús étkezést kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kalóztanya

Élményparkunk talán leghangulatosabb vendéglátó egysége. Ide várjuk azokat, akik az igazi, hagyományos, házias ízek kedvelői. Ételkínálatában a számos elő-és főétel, desszert mellett megtalálhatók gyermekmenük is, többek között Tini Ninja Teknőc kedvence, vagy Szuper Manó csemegéje is.

v-3.jpg

Próbáljátok ki a zöldfűszeres bundában sült csirkemellet, a hagyományos brassói aprópecsenyét, a ropogós csirkeszárnyakat vagy akár a fish and chips-et, garantáltan nem távoznak majd korgó gyomorral.

v-2.jpg
tovább : https://kerekerdoelmenypark.hu/hu/szolgaltatasok/
4002 Debrecen, Olimpia fasor 23. (volt Balla-tó)
GPS: 47.535921, 21.694624

Rendezvényszervezés:
+36 (70) 624-4496
H - P: 10:00 - 16:00

Marketing és kommunikáció:
+36 (70) 779-5727

email:
marketing@kerekerdoelmenypark.hu

Általános információk:
+36 (70) 779 3616

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: