Ki­szi­vár­gott Meg­han hercegné szép­ség­titka

Pár száz forint az egész.


A her­cegné a szép­ség­ápo­lás terén nem fel­tét­le­nül a drága dol­go­kat ré­sze­síti előny­ben. Sok­kal fon­to­sabb­nak tartja, hogy a koz­me­ti­ku­mok tény­leg has­sa­nak.


Kiderült Meghan Markle egyik furcsa szépségtitka. Sussex hercegnéje ugyanis ahelyett, hogy megenné a zabkását, azt inkább az arcára keni, hogy a pakolás fiatalos ragyogást adjon az arcának.

Úgy tűnik, hogy a várandós hercegné a drága kozmetikumok helyett a házi készítésű pakolások híve. Az egykori színésznő arca azért ragyog mindig olyan gyönyörűen, mert rendszeresen a zabos keverékkel ápolja, amelynek a receptje is nyilvánosságra került, így bárki elkészítheti otthon. A különleges pakolás kókuszolajból, mézből és zabkásából, valamint kurkumából áll, ezt keni a 37 éves hercegné  az arcára.

Meghan Markle-nek pedig az arcápolási szakértő, Nichola Joss ad tippeket, ő árulta el azt is, hogy a hercegné miket használ. Joss is a házi készítésű maszkok híve, amelyek könnyen elkészíthetők és olcsók is, ráadásul az összetevőikről is mindent tudhatunk, semmilyen titkos, mesterséges szer nincs bennük.

Az is kiderült, hogy a pattanások és kisebb sebek megelőzésére egy mindössze 4 fontos, 1500 forintos, teafás olajat használ a hercegné. Meghan bevallotta: “Ez nem a legdrágább dolog, de kis vágásra, szúnyogcsípésre, pattanásra is jó, én mindenre ezt használom. Olcsó és elég kicsi ahhoz, hogy mindenhova magammal vigyem” – írja a The Sun.

Forrás: https://ripost.hu


Hirdetés


%d blogger ezt szereti: