Lángszóróval irtotta a pókokat, leégett a ház

Egy kaliforniai férfi véletlenül leégette egy házat, miközben lángszóróval próbálta kiirtani a padláson szunyáló pókokat.

A férfi épp szülei házára vigyázott, amikor hirtelen figyelmes lett a telken hemzsegő feketeözvegyekre. Az ijedtségtől lángszórót ragadott magához, majd elkezdte pusztítani a veszélyes pókokat. A rémület hevében azonban a férfi véletlenül lángra lobbantotta a házat.

Összesen 29 tűzoltóautó rohant a házhoz, hogy elbánjanak a lángokkal. Szerencsére a férfin kívül senki sem tartózkodott aznap a telken, így személyi sérülés nem történt. A pókok sorsa ismeretlen, de mindenesetre vészjósló.

Az esemény nem egyedi, tavaly októberben szintén történt hasonló. Egy seattle-i férfi dezodorból tákolt lángszóróval támadt a mosatlanjai közül kiugró pókra, ám a gyúlékony ruhadarabok miatt percek alatt lángra lobbant a ház.

– Senkit sem szeretnék hasonlóra ösztönözni, de ez a férfi valóban ezt tette. A pók megpróbált bemászni a falon található repedésbe, a férfi pedig épp ezt akarta megakadályozni egy dezodorral és egy öngyújtóval. A tűz hatására a tapéta, majd a ruhák is lángra kaptak, a tűz pedig a tetőig terjedt. Sokkal hatásosabb módjai is vannak egy pók elpusztítására – tette hozzá a tavalyi esethez Seattle tűzoltóságának szóvivője.

 

Forrás: borsonline.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: