Megölette anyját és három kistestvérét, hogy ő örököljön mindent

Hidegvérűen, szeretőjét manipulálva írtatta ki csaknem teljes családját a gyönyörű Daria Pereverzeva (26), aki öt évvel a négyes gyilkosság után ítéltek el 16 év börtönre Oroszországban. A végrehajtó Dimitrij Kolesnikov (27) életfogytiglant kapott.

Daria ördögi terve majdnem tökéletesen működött, hogy a családírtást követően rátegye a kezét az anyja közel 1,1 milliárd forintnyi vagyonára. A gazdag örökösnő érzelemmentesen, szoborként állva hallgatta az üvegfal mögött a tárgyalóteremben, amikor elítélték.

Korábban a családja temetésén – mielőtt gyanúba került volna – a szemtanúk szerint szintén nem sírt.

Elena Pereverzeva (43) az orosz olajipari óriás Rosneft közgazdásza, és másik három gyermeke, Daniil (12) és az ikrek Maria és Ivan (3) meghalt, miután a házuk kigyulladt a Moszkva külső részéhez tartozó Khimki negyedben. Az égő házból Daria barátja, Dimitrij alsónadrágban menekült ki.

A tűz idején Daria, alibivel igazoltan nem volt otthon. A temetést követően pedig röviddel a nő elutazott az elvált apjához, Igor Pereverzevhez, aki Thaiföldön él, és ott is maradt közel 2 évig.

Az ügy -, amely 5 évig tartott a gyilkosságtól az ítélethirdetésig – sokkolta az oroszokat.

A rendőrség a törvényszék előtt bizonyítékokkal szolgált arra, hogy az anyát, Elenát és a 12 éves Daniil-t valaki megkötözte a tűz keletkezése előtt.

Daria azzal elszámolta magát, hogy a kiírtott anyja örökségét anyjának apja, saját nagyapja, Ivan Chernov (77), a Rosneft egyik korábbi vezetője kezelte tovább. Daria mérges volt, hogy az anyja nem hagyott rá több pénzt. A nagyapa 44 millió forintnyi összeget adott neki, hogy vegyen magának lakást, de ez nem volt a nőnek elég.

Ivan Chernov először megvédte az unokáját a vádak ellen, hogy Daria tervelte ki a négyes gyilkosságot, később viszont visszavonta a támogatását azzal, hogy “majd a bíróság mindenben dönt.”

 

‘Cold-blooded’ Russian heiress, 26, jailed for masterminding evil plot to murder her entire family to claim £3million fortune

Daria 2016-ban visszatért Oroszországba Thaiföldről, hogy bizonyítékokkal álljon szeretője, Kolesnyikov mellé.

“Szeretném tudni mi történt a házban azon a napon és miért ölték meg az anyámat, az öcsémet és az ikreket” – nyilatkozta annak idején a nő.

Később azt mondta a nagyapjának, hogy rosszul cselekedett, hogy megvédte Kolesnyikovot.

A családírtó eddig bírta tartani magában a titkát. Kolesnyikov elmondta a rendőröknek, hogy barátnője, Daria rendelte meg a négyes gyilkosságot. Megkötözte az anyát és fiát, az ikrek pedig békésen aludtak a szobájukban. A ruháit rádobta egy tűzhelyre, hogy elkezdődjön a tűz, majd végül alsónadrágban, rémületet színlelve elhagyta a lángoló épületet.

 

Forrás: http://www.borsonline.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: