Megszökött egy fogoly Dunakeszin

A Dunakeszi Rendőrkapitányság fogolyszökés miatt folytat eljárást Csicsák Zoltán ellen – közölte a rendőrség a honlapján.

Mint írtál, a rendelkezésre álló adatok szerint a 22 éves férfi csütörtök délelőtt a bűnügyi felügyelet szabályait megszegte, úgy, hogy az elektronikus nyomkövetőjét a lábáról szándékosan eltávolította és ismeretlen helyre távozott Dunakesziről.

A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A közleményben az olvasható:

A dunakeszi rendőrök kérik, hogy aki a férfit felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Dunakeszi Rendőrkapitányságon (Dunakeszi, Tábor utca 2. szám), illetve hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-01/236-2883-as telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Forrás: 24.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: