Michael Jackson szobalánya kitálalt (18+)

Képtalálat a következőre: „18-as karika”


Fi­gye­lem!

Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ad­rian McMa­nus 4 évig ve­zette a néhai pop­ki­rály ház­tar­tá­sát. Most úgy dön­tött, meg­töri a csen­det…

Súlyos vádakat fogalmazott meg a néhai Michael Jackson egykori alkalmazottja, Adrian McManus – számolt be róla a The Sun.

Az 56 éves nő szerint az énekes több tucat kisfiút molesztált, a szexuális zaklatásokat pedig videóra vette. Bár természetesen nagyon ügyelt arra, hogy a felvételekről senki se szerezzen tudomást, a szobalány megtalálta őket a Neverland névre keresztelt birtok titkos könyvtárában. Az egyelőre talány, hogy a háztartás vezetője miért nem szólt senkinek a kazetták létezéséről, és azt sem lehet tudni, most miért döntött úgy, hogy több mint 20 éven át tartó hallgatás után megtöri a csendet.

McManus egyébként nem csak erről számolt be a sajtónak. Azt is elárulta, hogy rendszeresen látott hiányos öltözékben sétálgató kisfiúkat a farmon, sőt, egyszer egy kisfiúknak készült alsóneműt halászott ki a jakuzziból.

Forrás: https://ripost.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: