Napi horoszkóp – 2018. December 26., Szerda

Kos (március 21 – április 20)
Minden csak viszonyítás kérdése, és amikor úgy érzed, nem állnak túl jól a dolgok, a sors megmutathatja neked, hogy mennyivel jobban haladsz, mint mások. Ez pedig nagy lendületet adhat a folytatáshoz.

Bika (április 21 – május 20)
Olyan helyeken is veszélyt láthatsz, ahol nem lenne rá okod, ez a túlzott óvatosság pedig lassan többet árt, mint amennyit használ. Lehet, hogy ideje kockáztatni egy kicsit, és felfedezni valamit, ami eddig rejtve maradt előtted.

Ikrek (május 21 – június 21)
Tanácsot kérsz valakitől, és lehet, hogy te nem örülsz, hogy ezzel kell zargatnod, ő azonban kifejezetten boldog attól, hogy használhatja a tudását. Lehet, hogy máskor is érdemes meghallgatnod őt, hiszen ezzel mindketten jobban jártok.

Rák (június 22 – július 22)
Ha rendet raksz magad körül, a lelkedben is nagyobb lesz a rend, és tisztábban látod azokat a dolgokat, amikre eddig nehéz volt talán gondolni is. Lehet, hogy ez a lépés most sem lesz kellemes, de a szükségességét te is érzed.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23)
Ideje lezárni néhány dolgot, és letenni olyan terheket, amiket régóta fölöslegesen cipelsz magaddal. Csak azért, mert eddig vártál egy alkalomra, nem jelenti, hogy itt is kell ragadnod vele. Talán ma lesz a tökéletes nap arra, hogy újabb lehetőségek után nézz.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23)
Vegyél ki egy kis szabadidőt saját magadra, és lehetőleg most ne azon járjanak a gondolataid, hogyan tudnád mások problémáit megoldani. Törődj egy kicsit saját magaddal, pihenj, relaxálj, mert lehet, hogy hamarosan másoknak is szüksége lesz az erődre.

Mérleg (szeptember 24 – október 23)
Egy egészen apró feladatot kellene elvégezned, de olyan sokáig halogatod, hogy az egész napodat is beárnyékolhatja. Lehet, hogy jobban jársz, ha még reggel túlesel rajta, és később már nem aggódsz emiatt. Biztosan találsz magadnak jobb programot is.

Skorpió (október 24 – november 22)
Nem szereted a kéretlen tanácsokat, főleg nem, ha olyanoktól érkeznek, akiknél tapasztaltabbnak gondolod magadat. Meghallgatni őket azonban semmibe nem kerül, és lehet, hogy olcsóbban megúszod, ha elengeded őket a füled mellett, mint ha vitába szállsz.

Nyilas (november 23 – december 21)
Nem ritka, hogy azok, akik a leghangosabban érvelnek valami mellett, és meg sem akarják hallgatni a másik oldalt, a maguk területén is hibát hibára halmoznak, ám ahhoz is túl elvakultak, hogy ezt észrevegyék. Nem is érdemes azzal próbálkozni, hogy felnyisd a szemüket.

Bak (december 22 – január 20)
Valaki, akinek eddig a segítségére szorultál, talán szívesen húzott ki a bajból, most azonban ideje, hogy a saját lábadra állj, még akkor is, ha ő ellenzi ezt a dolgot. Lehet, hogy szereti a megmentő szerepét, de neked saját magadért kell felelned.

Vízöntő (január 21 – február 19)
Valaki a saját trükködet veti be ellened, és amikor még működik is, nem tudsz haragudni, inkább elismered, hogy milyen gyorsan tanul. Legközelebb már te is észnél leszel, és ez az egészséges versengés mindkettőtökre jó hatással lesz.

Halak (február 20 – március 20)
Mindenképpen fejezd be az egyik dolgot, mielőtt egy másikba kezdenél, különben könnyen félbehagyott munkák között találhatod magadat, és a nap végére semmivel sem végzel. Még ha egész nap dolgoztál is, a kielégültség érzése elmarad majd, és ez nem tesz jót neked.

 

Forrás: bien.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: