Napi horoszkóp – 2018. December 27. Csütörtök

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Mindenképp szeretnél megtanítani valakinek valamit, de lehet, ő nem olyan fogékony a tanításodra, mint ahogy szeretnéd. Lehet, most mindenkiről leperegnek az információk, amiket adsz nekik. Ezért lenne fontos, hogy el tudd fogadni, az emberek talán nem akarnak tanulni tőled.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Pihend ki a fáradalmaidat, és pihend ki a feszültséget magadból. Az sem baj, ha átalszod a napot. Persze lehet, hogy ezzel nem értenek egyet néhányan. Mindenesetre jó, ha ma tudatosan a pihenést választod. Ne felejtsd el, több napnyi ünneplést és vendégséget kell kipihenned.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Nem is lehetne szebb napod a mainál. Az egész napot sétálgatással, túrázással érdemes töltened, és az lenne a legjobb, ha kézen fogva sétálnál a pároddal, miközben megbeszélitek mindazt, amire a karácsonyi rohanásban nem jutott idő. A mai nap lehet sokkal szebb és egyszerűbb, mint hinnéd.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Alig telt el a karácsony, te máris nagy rohanásban vagy az idővel. A nagy harcban ezúttal is te állsz vesztésre. Érdemes a két ünnep között sokkal lazább időbeosztást tervezni magadnak, és érdemes lenne végre tényleg hátradőlnöd. Nincs okod a rohanásra, hidd el!

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

El kell engedned az elképzelést, hogy te megváltoztathatod valaki életét. Bármennyire is szeretnéd, bármennyire is jól látod, mit kell tennie, hogyan oldhatna meg egy problémát, ő még nem kész a változásra. Sőt! Úgy tűnik, a mai napon csak visszafejlődésre számíthatsz tőle.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Nehezen viseli a környezeted, hogy ma is makacsul ragaszkodsz a tényekhez. Érdemes lenne kicsit lazábbnak lenned, és több teret hagyni a fantáziádnak. A fantáziáddal sokkal jobban megteremtheted, amit szeretnél, mint ahogy hiszed. A fantáziád segít jobb életet élned.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Próbálod úgy intézni napodat, hogy legyen időd egy kedves barátra, akivel régóta nem találkoztál. Ez a találkozás a két ünnep között mindkettőtök számára áldást jelent, és mindketten sokat tehettek, hogy a másiknak jobb legyen a közérzete és a hangulata.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Be akarod bizonyítani magadnak, hogy jó anya, jó szülő, jó ember vagy. De ezt nem lehet, és nem is kell egyetlen nap alatt bizonyítanod. Valójában arról van szó, hogy jó ember vagy. De ezt az életed összessége bizonyítja, nem pedig a mai, a tegnapi, vagy a holnapi napod.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Az élet nagy játék, de nem abból a fajtából, amelyet meg lehet nyerni. Az élet sokkal jobban hasonlít azokra a játékokra, amelyeket a gyerekek játszanak, amikor belefeledkeznek egy-egy szerepbe, és élvezettel, kacagva játszanak. Melyik szerep lenne, amelyet te is élvezettel, kacagva játszanál?

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Nem kell erőltetned semmit ma, egyszerűen csak haladj az élet áramával, fogadd el a lehetőségeket, mondj igent az ajánlatokra, keresd a békét magadban. Keresd azt a békét, amelyet csak akkor érhetsz el, ha együtt haladsz az élet áramlásával. Azzal az áramlással, amely mindig a fejlődés irányba visz.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Annyira szeretnéd, ha a mai napod a csodák jegyében telne. De a csodákat nem lehet erőltetni, és nem lehet akarattal előidézni. Ma inkább dőlj hátra, és hagyd, hogy mindent elárasszon a béke. Ma csak olyan döntést hozz, amely megnyugtat, és ne tegyél semmit, ami zaklatónak érzel.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Igazi ajándék ez a nap. Úgy érzed, csütörtökre felszabadult vagy, és most szabadon belevághatsz mindenbe, amihez csak kedved van. Hidd el, sokkal egyszerűbb az életed, ha az egész életet ajándéknak fogod fel. Tekintsd ajándéknak a mai napot, és minden egyes pillanatát is!

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: